Frunzaverde: PDL e arogant si nuai are sanse sa ramana la guvernare

Sorin Frunzaverde a declarat joi, la Antena 3, ca PDL nu mai are nicio sansa de a ramane important pe scena politica, intrucat a guvernat ”arogant”, iar responsabilitatea pentru toate problemele aparute o poarta cei care au ”confiscat” conducerea efectiva a partidului.

”PDL-ul de astazi nu mai este PD-ul de altadata, nu mai este nici macar PDL din 2007. Abandonurile nu sunt la nivel personal, ci sunt de regula in politica. Am ajuns la putere clamand niste principii, din nefericire, colegii mei care au condus efectiv partidul nu au respectat nici promisiunile, nici principiile pe care le-au clamat de-a lungul timpului. Asta inseamna abandon, asta inseamna tradare. Categoric, ei au tradat convingerile pe care ei le-au etalat la vremea respectiva”, a sustinut fostul prim-vicepresedinte al PDL, citat de Cotidianul.

Potrivit lui Frunzaverde, problemele in PDL au aparut in momentul ruperii de PNL. ”Pe liberali i-am lasat singuri la guvernare, nevoiti sa apeleze la o majoritate pe care le-a asigurat-o PSD, cu pretul respectiv, pret platit de guvernul Boc ulterior”, a subliniat proaspatul liberal. in opinia sa, ruperea PNL prin plecarea lui Theodor Stolojan ”a fost a fost o greseala politica foarte mare”, ”o eroare de apreciere a cui o fi fost”, cu atat mai mult cu cat a afectat relatia PDL-PNL.

”Greseala guvernamentala a fost ca am dat dovada de foarte multa aroganta in actul guvernamental, de foarte putine momente de consultare cu ce inseamna in realitate Romania. Am guvernat arogant, sigur in conditii foarte grele, grele tocmai penntru faptul ca am avut acest parcurs foarte, foarte gresit calculat in relatia cu liberalii. Am omorat o alternativa de dreapta fezabila”, a sustinut el.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns