Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Frunzaverde: Vom asista la evolutii spectaculoase pe scena politica daca motiunea de cenzura trece

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sorin Frunzaverde, fost prim-vicepresedinte al PDL, este de parere ca in cazul in care motiunea de cenzura anuntata de USL va trece de Parlament, vor exista imediat evolutii spectaculoase pe scena politica din Romania.

“Daca motiunea pe care USL intentioneaza sa o depuna imediat dupa Paste va trece, cred ca vom asista imediat la evolutii spectaculoase pe scena politica din Romania, in special pe scena puterii politice”, a afirmat Frunzaverde, joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, relateazaa Agerpres.
In opinia sa, daca motiunea de cenzura va fi adoptata de Parlament, “ar trebui numit un guvern de larga majoritate nationala, care sa gestioneze problemele tarii pana la alegeri si problema alegerilor”. “Cred ca aceasta motiune trebuie sa treaca”, a subliniat Frunzaverde.
Pe de alta parte, el sustine ca USL va castiga alegerile locale din iunie, “iar aceasta victorie va determina un trend ascendent pentru Uniune care va dobandi o victorie zdrobitoare la parlamentarele din noiembrie – peste 50%”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

UDMR, atac direct la USR

Asculta acest articol Preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a acuzat USR că ţine predici despre statul de drept, dar,