Image 1
Image 2

Gabriel Bebeşelea dirijează concertul vocal-simfonic extraordinar al Filarmonicii din Cluj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dirijorul Gabirel Bebeșelea
Dirijorul Gabirel Bebeșelea

Filarmonica de Stat ‘Transilvania’ prezintă, vineri, concertul vocal-simfonic extraordinar care-l readuce la pupitrul orchestrei filarmonicii pe tânărul dirijor Gabriel Bebeşelea.

Pe scena Colegiului Academic din Cluj va urca şi violonista Cristina Anghelescu, pentru a intepreta ‘Concertul pentru vioară, în Re major’, de Beethoven. Corul de femei şi Orchestra Filarmonicii de Stat ‘Transilvania’ vor interpreta lucrarea ‘Planetele’, de Gustav Holst. Dirijorul corului este Cornel Groza.

La doar 28 de ani, Gabriel Bebeşelea este recunoscut ca unul dintre ‘cei mai înzestraţi dirijori ai României ultimelor decade’. Recent câştigător al Competiţiei de Dirijat de la Zagreb, Gabriel Bebeşelea este şi deţinătorul Premiului I la Concursul ‘Jeunesses Musicales’ din 2010.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSMONUMENTE ALE UNIRII ROMÂNIA

Oare cum ar fi schimbat Monumentul Unirii, proiectat de Aurel Popp, peisajul cultural și istoric al României, dacă ar fi fost realizat?

La doar un deceniu după Unirea din 1918, un grandios Monument al Unirii, gândit de Aurel Popp dar neconstruit din cauza costurilor și dezacordurilor, rămâne o pagină neîncheiată în istoria românească, reînviind astăzi întrebări despre identitatea națională.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now