Image 1
Image 2

DECIZIE POLITICĂ

Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 23 februarie, că în acest moment candidatul pentru funcţia de primar general al Capitalei din partea PSD este Gabriela Firea,
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…dar în perioada următoare social-democraţii vor decide dacă merg separat la aceste alegeri sau împreună cu PNL.

 

Premierul a fost întrebat cine va fi propus pentru funcţia de primar general al Bucureştiului din partea PSD. “Am stabilit o alianţă electorală. În acest moment candidatul pentru funcţia de primar general este doamna Gabriela Firea din partea PSD. În interiorul coaliţiei, la fel cum am stabilit şi o alianţă, urmează să vedem dacă mergem separat în această confruntare politică sau mergem împreună cu cei de la PNL. Sunt ferm convins că în următoarea perioadă se va lămuri acest lucru”, a spus Ciolacu.

 

Marcel Ciolacu a participat vineri la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Mureş.

 

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu declara că “cea mai mândră muncă e să fii ales la tine, în orașul tău, să muncești pentru locul în care te-ai născut”, fiind un afront adus pentru Gabriela Firea, care este din Bacău.

 

Citește și

A rostit Gabriela Firea celebra replică “Mă voi întoarce”?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

BUGET

Salariile profesorilor vor crește din 2024 anunță Ciolacu

Bugetul Ministerului Educației va fi „cu 4 în față“, spune premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat la un eveniment organizat de Antena3, luni, că în opinia sa „cred că ajungem cu execuția la sfârșitul anului în jur de 6%“ pentru toată componenta de Învățământ.

CONTRABANDĂ ÎN SATU MARE

Ţigări purtate cu drona între ţări

Miercuri, 6 septembrie 2023, în jurul orei 5.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au sesizat, în zona de responsabilitate, pe direcţia localităţii Turţ, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.