Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Gemenii așteaptă liniștiți sărbătorile de iarnă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. E aglomerație mare peste tot pe unde ai de mers astăzi, iar tu ești predispus să preiei neliniștea din anturaj. Rezervă-ți câteva ore doar ție, retrage-te într-un loc liniștit, unde lumea nu te deranjează și citește o carte interesantă, sau fă ceva ce e pe placul tău!

 

 

TAUR. O zi liberă ți-ar fi cât se poate de binevenită, dar astăzi nici vorbă de așa ceva. Mai ai o mulțime de lucruri de făcut și acasă și la serviciu iar abia după ce ți-ai terminat treburile de la muncă te vei putea apuca și tu, în sfârșit, să-ți faci pregătirile de sărbători.

 

 

GEMENI. E agitație mare în preajma ta, ca de obicei, toată lumea aleargă să își finalizeze la timp cumpărăturile. Doar tu ești liniștit, de parcă ai trăi pe o altă planetă, iar cei din jur te invidiază, cum poți fi atât de calm atunci când toți mai au probleme nerezolvate.

 

 

RAC. Ți-ar plăcea să faci cadouri cât mai frumoase celor dragi, însă timpul tău este extrem de limitat. Chiar dacă de data aceasta banii nu te împiedică să le cumperi ceea ce ai vrea, nu ai cum să ajungi să le iei, deci va trebui să găsești ceva ce ți-e mai la îndemână.

 

 

LEU. Demult nu ai mai avut atât de multe de făcut ca și astăzi. A intervenit o situație nouă în viața ta: poate, te-ai mutat într-o casă nouă, îți petreci sărbătorile departe de casă, iar acest lucru impune pregătiri seioase, dar poți fii liniștit, le vei termina la timp.

 

 

FECIOARĂ. Cineva drag îți pregătește un dar, o surpriză pe care nici nu vei știi cum să o gestionezi. Te vei bucura mult, dar te gândești cum să-i poți oferi și tu un astfel de cadou persoanei în cauză, dar chiar nu este cazul, deoarece el nu așteaptă nimic în schimb.

 

 

BALANȚĂ. Aveai impresia că bunăstarea materială e cel mai important lucru în viața ta. Acum ai de toate, ți-ai luat tot ce ți-ai dorit, dar în prag de sărbători îți dai seama că în cursa asta permanentă după bani parcă ai început să uiți că de fapt, pentru ce muncești.

 

 

SCORPION. Partenerul tău de suflet ar dori să-ți ofere un cadou special, dar nu știe cu ce ți-ar putea face o bucurie. Încercă să-l ajuți cu apropouri, dar caută să vorbești despre lucruri care nu depășesc bugetul de care dispune, să nu-i strici nici bucuria de a dărui.

 

 

SĂGETĂTOR. O nouă dragoste s-a aprins, sau poate s-a reaprins în sufletul tău, dar flacăra sa, parcă nu mai este la fel de puternică. Sufletul tău este plin de iubire, pe care ai vrea să-i oferi cuiva, dar simți că nu aceasta este persoana care ar merita dragostea ta.

 

 

CAPRICORN. Aștepți cu nerăbdare să răsune colindele și la ușa casei tatale și mai ales să auzi o anumită voce dragă sufletului tău. Liniștește-te, nu mai este mult și clipa aceea minunată va sosi și după atâta distanțare și izolare, în sfârșit îl vei revedea pe omul drag.

 

 

VĂRSĂTOR. Te simți bine în pielea ta și nu te deranjează nici faptul că alții nu au timp nici să stea de vorbă cu tine. Tu îți vezi de treburile tale, citești o carte bună, te uiți la un film, sau asculți colinde; ai putea fi un exemplu la cum ar trebui să așteptăm sărbătorile.

 

 

PEȘTI. Îți amintești cu deosebită plăcere de sărbătorile din copilărie, când nu aveai altceva de făcut, decât să aștepți cadourile, sau eventual să cotrobăi prin casă, să vezi unde au fost ele ascunse. O poză veche de Crăcun îți retrezește o serie de amintiri minunate.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with