Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Georgica Severin: Opozitia ar putea iesi din greva parlamentara

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Parlamentarii Opozitiei si-ar putea intrerupe protestul, daca vor dobandi majoritatea la Senat, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, senatorul PSD Georgica Severin.

El a mentionat ca aceasta posibilitate este luata in calcul de liderii USL in urma vacantarii unor locuri din Senat prin desemnarea unor parlamentari ai Puterii in CNA, CNVM si alte institutii, relateaza Agerpres.

Georgica Severin a afirmat totodata ca exista parlamentari ai PDL care l-ar putea urma pe Sorin Frunzaverde la PNL, unul dintre acestia fiind senatorul democrat-liberal de Caras Severin Iosif Secasean.
“E foarte probabil ca, intr-un termen foarte scurt, Opozitia sa dobandeasca majoritatea chiar si fara dl. Geoana. Daca dl Geoana va fi alaturi de noi, cu atat mai bine. E un moment pe care il asteptam cu totii (…) si se va dovedi ca actuala Putere se afla intr-o zona in care se omoara intre ei. (…) Cand vom avea o majoritate la Senat, greva parlamentara va inceta. Vom avea probleme cu colegii de la PDL care ar putea intra intr-o greva nedeclarata, dar sunt si acum. (…) Puterea, care afirma ca are majoritatea, de fapt nu o are si sunt destule probleme in Camera Deputatilor si la Senat”, a argumentat Severin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns