Image 1
Image 2

FOTBAL

Gest urât la CSM Olimpia – Lotus Băile Felix! Reacţie suburbană

La sfârşitul săptămânii trecute s-au jucat meciurile etapei a 6-a din Liga a 3-a la fotbal. În Seria a 10-a, pe stadionul Olimpia “Daniel Prodan” s-au întâlnit CSM Olimpia Satu Mare şi Lotus Băile Felix.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Meciul a fost unul deloc spectaculos, încheiat cu o remiză albă. La începutul reprizei secunde, un jucător de la echipa oaspete a fost văzut de mai mulţi suporteri făcându-şi nevoile într-un loc nepotrivit. Momentul a fost surprins de unul dintre fotografii prezenţi la meci. Anterior, acesta i-ar fi întrebat pe copiii de mingi unde găseşte o toaletă. I s-a răspuns că la vestiare. Dar jucătorul de la Lotus Băile Felix nu a vrut să piardă nicio fază din meci şi s-a îndreptat sub o tribună.

După cum spuneam, un fotograf a surprins momentul, şi, alături de alte poze, totul a fost urcat într-o galerie pe facebook. Nu se ştia exact cine a fost, însă bihoreanul s-a dat de gol printr-un comentariu suburban.

Iată mesajul şters rapid de către jucătorul de la Lotus Băile Felix:

Poate că ar fi cazul ca jucătorul să-şi ceară public scuze faţă de sătmăreni. Dar după comportamentul afişat nu credem că este în stare de aşa ceva. Păcat că se pune o pată neagră pe imaginea clubului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with