Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CUM AFECTEAZĂ DISTRIBUIREA PENSIILOR?

Grevă la Poșta Română pe 1 aprilie

Grevă la Poșta Română pe 1 aprilie
Majoritatea covârșitoare a salariaților, peste 80%, își va îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform Poștei Române.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Grevă la Poșta Română pe 1 aprilie. Compania anunță distribuirea pensiilor.

 

 

Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România a declanșat greva generală pe 1 aprilie, conform comunicatului Poștei Române citat de News.ro. Compania asigură că cei peste două milioane de pensionari care primesc banii prin intermediul ei nu vor fi afectați.

 

Poșta Română a pus la dispoziția salariaților toate resursele financiare pentru a evita conflictul colectiv de muncă și a solicitat medierea, însă reprezentanții sindicatului au refuzat. Cu toate acestea, compania se angajează să asigure distribuirea în timp util a tuturor trimiterilor și drepturilor sociale.

 

Majoritatea covârșitoare a salariaților, peste 80%, își va îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform Poștei Române. La conflictul de muncă au aderat aproximativ 20% din angajații companiei.

 

Sindicatul cere o creștere a salariilor și a sporului de loialitate pentru angajați și este deschis la negocieri, inclusiv în timpul grevei, în prezența ministrului digitalizării, Bogdan Ivan, pentru găsirea de soluții la revendicări.

 

CITEȘTE ȘI: Posibilă întârziere a pensiilor în aprilie 2024 din cauza grevei poștașilor

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns