Image 1
Image 2

Grigore Leşe a deschis seria de evenimente din cadrul Zilelor Culturii Româneşti din Coreea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Grigore Leşe a deschis joi seria de evenimente din cadrul Zilelor Culturii Româneşti la EXPO 2012 Yeosu din Republica Coreea cu o serie de recitaluri inedite de folclor românesc şi muzică străveche.

Pavilionul României la Expo 2012 Yeosu găzduieşte, până pe 12 august, în ultimele zile ale Expoziţiei Internaţionale din Republica Coreea, Zilele Culturii Româneşti – o serie de spectacole de excepţie care vor contribui la promovarea identităţii şi tradiţiilor autentice româneşti în spaţiul asiatic.

Protagoniştii Zilelor Culturii Româneşti sunt Grigore Leşe, împreună cu Grupul Landîs, ansamblul folcloric Crişana şi, la final, ansamblul Harghita. Grigore Leşe a susţinut o serie de recitaluri inedite de folclor românesc şi muzică străveche – repertoriu ce a reuşit să cucerească publicul şi să depăşească barierele culturale şi lingvistice. Repertoriul artistului a cuprins cântece populare româneşti ce marchează evenimente importante din viaţa omului – naştere, botez, căsătorie şi înmormântare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSAEROPORTUL SATU MARE

În 1937 Orașul Satu Mare începea o chetă publică pentru achiziționarea unui Avion

În anul 1937, în orașul Satu Mare a demara o acțiune de achiziție a avionului „Satu-Mare”, al cărui cost se ridica la aproape un milion de lei.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now