Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Hidroelectrica va livra din nou energie ieftina “baietilor destepti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte ca la 1 mai va inceta situatia de forta majora, activata la sfarsitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei, si va putea livra electricitatea “dupa programul normal”.

“Conditiile hidrologice s-au imbunatatit in ultima perioada atat pe Dunare, cat si pe raurile interioare, iar prognoza debitelor medii lunare si sezoniere in regim natural (…) este usor favorabila pentru luna mai 2012, astfel incat conducerea companiei Hidroelectrica considera ca sunt indeplinite premisele necesare pentru incetarea situatiei de forta majora incepand cu mai 2012”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, actionarul majoritar al companiei, relateaza Mediiafax.

Compania a activat aceasta clauza intrucat nu mai avea destula apa pentru a produce energie in hidrocentrale, astfel incat a redus livrarile de energie catre toti partenerii contractuali.

Prin sintagma “baieti destepti” sunt vizate companiile care au contracte directe de achizitie a energiei de la Hidroelectrica, la preturi mici.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns