Image 1
Image 2

SĂTMĂREAN ÎN SPANIA

Horațiu Moldovan, al treilea fotbalist român care va juca la Atletico Madrid

De miercuri, portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) este în mod oficial jucătorul celor de la Atletico Madrid. Portarul echipei naționale, și fost portar al echipei Rapid București, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. a semnat miercuri contractul care îl leagă pentru 3 ani și jumătate de echipa din capitala Spaniei.

 

 

După Daniel Prodan (1996-1998 / 44 de prezențe) și Cosmin Contra (2002-2005/ 41 de prezențe), Horațiu Moldovan este al treilea fotbalist român care legitimat la Atletico. Și, demn de menționat, toi acești trei fotbalilși au, într-un fel sau altul, legături cu Satu Mare.

 

Daniel Prodan, o știe toată lumea, a pornit în fotbalul mare de la Olimpa Satu Mare. De la Olimpia a ajuns la Steaua, la echipa națională după care a evoluat și la Atletico timp de două sezoane.

 

Cosmin Contra, fostul fundaș dreapta al echipei naționale, născut la Timișoara, are părinții oringinari din zona Oașului în timp ce Horațiu are un frate, Denis Moldovan, care este titularul postului de portar la CSM Olimpia Satu Mare.
Revenid la Horațiu Moldovan, acesta a trecut cu succes vizita medicală efectuată la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria și există sanșe ca el să fie prezent la meciul de astzi dintre Atletico Madrid și Sevilla, meci programat în Cupa Spaniei la fotbal.

 

Horațiu Moldovan va avea la Atletico un salariu de 800.000 de euro în primul sezon după care, progresui, salariul lui va crește cu 180.000 de euro în fiecare sezon. Dar, obeiectiv vorbind, are șanse minime de a fi titular, poarta celor de la Atletico find apărată de slovacul Jan Oblak, titular în peste 90% din meciurile ultimelor trei sezoane.

 

CITEȘTE ȘI:

FIFA l-a desemnat pe Lionel Messi cel mai bun fotbalist din lume al anului 2023

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with