Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rac(21 iunie - 20 iulie)
Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 25.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Dacă te hazardezi într-o aventură sentimentală ce ți se arată azi, există un risc însemnat să fii depistat. Însă dacă respingi ideea, nu vei avea probleme, dar scapi și șansa unor momente de neuitat și probabil, ai să regreți lipsa ta de curaj.

TAUR. Promisiunile făcute de persoana iubită te fac să visezi frumos. Tu știi că nu sunt doar simple vorbe, ci chiar se va ține de cuvânt, dar așteaptă și el mai multă implicare din partea ta, deci ai și tu una-alta de făcut ca acel vis să devină realitate.

GEMENI. Viața de familie este foarte animată, pentru că veștile circulă repede, iar orele petrecute cu cei dragi oferă tuturor motive de bucurie. Ai ocazia să-ți revezi astăzi neamurile și prietenii și de a participa împreună la un eveniment familial.

RAC. Atmosfera este veselă și plăcută în preajma ta. Lumea din jur îți apreciază simțul umorului și spiritul tău tineresc. Ai mereu o glumă de spus, ai o vorbă bună de transmis tuturor, și talentul tău de a relaționa te ajută să îți faci prieteni oriunde.

LEU. Tot entuziasmul tău este domolit de apariția unei persoane mai în vârstă care încearcă să te îndemne să-ți alegi altă cale. Îți piere puțin cheful, dar ar fi bine să-i urmezi sfatul, căci te ajută să-ți canalizezi mai bine energia să ajungi la țelul propus.

FECIOARĂ. Iepurele poate sări de unde te aștepți mai puțin, așa că, nu subestima situațiile care par prea banale sau prea incerte ca să conțină și ceva bun. Șansa ta cea mare poate să apară oriunde, de aceea e bine să fii pe fază ca să o poți prinde.

BALANȚĂ. Dacă îți place ceea ce faci, rezultatele apar repede, însă, dacă ai avea de rezolvat sarcini față de care nu ai nicio tragere de inimă, fă cumva să scapi de ele. Muncile făcute cu drag îți pot oferi multă satisfacție și nu în ultimul rând, venituri.

SCORPION. Alternativa ce ți se oferă într-un moment dificil al unui proiect nu îți prea convine, dar nu ai de ales. Trebuie să accepți situația așa cum e, asta este un sacrificiu de moment, dar care trebuie făcut, căci într-o zi va aduce și recompensa.

SĂGETĂTOR. Treci printr-o dilemă sentimentală, însă doar tu singur îți poți face ordine în suflet. Ți se deschid două drumuri< unul închis bine cu o barieră, peste care e cam greu să treci, iar celălalt este accesibil, dar nu prea îți place cum arată.

CAPRICORN. Elanul cu care ai pornit într-o aventură îți este tăiat de indiferența celor care ar fi trebuit să te însoțească. Dacă ei nu mai sunt interesați, caută-ți altă companie. Ar fi păcat să ratezi o astfel de ocazie doar pentru că unii vor să facă alt ceva.

VĂRSĂTOR. Te folosești de putere pentru a-ți face singur dreptate dar nu trebuie să devii aspru sau sever. Tu știi să-ți atingi scopul și fără să apelezi la agresivitate, pentru că privirea ta spune multe și te ajută să treci peste obstacolele ce-ți ies în cale.

PEȘTI. Amabilitatea este una din resursele tale de succes pentru a obține tot ce ai nevoie. Ești conștient că un zâmbet sincer și un ton plăcut deschide multe uși și multe inimi, iar cu o privire plăcută poți convinge pe oricine să te servească imediat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 04.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.04 Ne aflăm în zodia TAUR