Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HOROSCOP Informatia Zilei 02.04

Ne aflam in zodia BERBEC

BERBEC. Nu-ti vezi capul de treburi si parca astepti de undeva o minune care sa te elibereze de nenumaratele sarcini pe care le ai pe lista sau sa-ti rezolve problemele peste noapte. Minunea nu va veni, dar vei reusi sa le termini tu.

 

TAUR. Discuti cu familia despre planurile tale de viitor, dar toate sunt costisitoare. Nu poti lua astfel de decizii de unul singur, ci te consulti in permanenta cu ceilalti membri ai familiei, pentru a afla cu ce poate contribuie fiecare.

 

GEMENI. Reusitele zile apar din lucruri marunte, dar chestiunile speciale nu-ti aduc astazi rezultate iesite din comun. Dimpotriva, succesul apare in cel mai banal moment, sau intr-un loc care nici nu credeai ca mai are ceva de oferit.

 

RAC. Esti plin de energie, dornic sa te apuci de ceva nou, deci vei profita de fiecare ocazie care iti poate oferi altceva decat de obicei. Initiativele tale sunt de succes, te implici in noile activitati si investesti tot ce ai mai bun in ele.

 

LEU. O zi banala, de rutina, care nu iti ofra nimic nou, dar parca acum nici nu ti-e dor de noutati. In viata exista momente in care cel mai bun lucru ce se poate intampla este ca nu se intampla nimic, iar aceasta este o astfel de zi.

 

FECIOARA. Astazi dai numai de oameni deschisi la dialog, gata sa-ti asculte parerea. Daca nu erai in cele mai bune relatii cu anumite persoane, a sosit cel mai potrivit moment sa te apropii de ei pentru a-ti remedia relatia.

 

BALANTA. Conflictul care se incinge in mediul in care te afli se va aplana destul de repede, deoarece problema respectiva sigur are si o solutie pasnica. Iar daca exista o astfel de rezolvare, tu esti persoana care o va gasi cel mai usor.

 

SCORPION. Te inscrii intr-o competitie puternica si vei investi multa energie pentru a ocupa primul loc. Poate fi vorba de o intrecere oficiala, sau doar o cursa pentru reputatie, dar pentru tine constituie un pas important in viata.

 

SAGETATOR. Cu toate ca esti intr-o pozitie avantajoasa si toate merg bine, tu tot nu esi multumit. Proverbul te previne ca nemultumitului i se ia darul, deci mai bine bucura-te de ceea ce-ti ofera viata si cauta partea plina a paharului.

 

CAPRICORN. Tu te simti bine in pielea ta, esti vesel, in timp ce altii se tem de anumite schimbari. Unii ar putea chiar sa te invidieze pentru calmul de care dai dovada, dar te-ai pregatit suficient pentru a nu avea motive de stres.

 

VARSATOR. Muncesti mult, cu o ambitie fantastica de a ajunge mai repede la roadele dorite. Lasi o impresie buna, de un bun profesionist, care isi duce cu brio la indeplinire rolul, dar poate, muncesti mai mult decat ar fi cazul.

 

PESTI. Ai un noroc chior si treci cu bine de un moment dificil. Ai trecut prin locul potrivit in momentul potrivit, ceea ce t-a deschis o perspectiva de la care ai mari sperante. Pastreaza-ti gandirea pozitiva, ea te ajuta sa ajungi departe.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 18.11 Ne aflăm în zodia SCORION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.04 Ne aflăm în zodia BERBEC