Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

HOROSCOP Informatia Zilei 19.04

Ne aflam in zodia BERBEC

BERBEC. Cu un pic de efort, deloc exagerat, scapi de o grija de natura financiara, pe care o tot duci dupa tine de un timp. De teama sa nu ramai fara bani, ai tot amanat rezolvarea acestei probleme, dar iata ca acum a sosit momentul.

 

TAUR. Vrei sa te concentrezi eficient la un proiect de anvergura in care esti implicat alaturi de alte persoane. Pentru aceasta, mai intai trebuie sa te eliberezi de toate sarcinile, inclusiv cele de serviciu si sa-ti pui bine mintea la treaba.

 

GEMENI. Cel care se bate cu pumnul in piept ca le stie pe toate, e un mincinos si nu-i bine sa-l asculti, pentru ca te face sa gresesti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut la proiectul la care lucrezi, esti bine pregatit, deci nu asculta de altii.

 

RAC. Fii mai precaut in situatii cu un oarecare factor de risc, pentru ca o clipa de neatentie poate lasa urme. Nu privi nici pe cele mai banale actiuni ca pe un simplu joc, deoarece, cu un pic de concentrare poti evita situatii nedorite.

 

LEU. Investesti mult in confortul tau casnic, pentru ca vrei un spatiu al tau care sa arate bine si sa-ti ofere toate utilitatile de care ai nevoie. Poate a sosit vremea sa cumperi mobila noua sau sa te apuci de renovari capitale.

 

FECIOARA. Devii un fel de mentor pentru o persoana mai tanara care nu detine raspunsul la o problema cu care tu te-ai confruntat deja de-a lungul carierei tale. Stii foarte bine ce are de facut, de aceea ii vei impartasi experientele tale.

 

BALANTA. Oricat de mult l-ai iubi pe partenerul de suflet, nu poti fi de acord intotdeauna cu el si mai pot aparea si neintelegeri intre voi. Cele de astazi provin din banale diferente de gusturi, care, oricum, e bine sa fie discutate.

 

SCORPION. Exista riscul sa te desparti de un prieten cu care te intelegeai bine, erati pe aceeasi lungime de unda, dar azi ceva intervine intre voi. Ori e o plecare obligatorie, ori careva dintre voi va schimbati locul de munca.

 

SAGETATOR. S-a facut o ilegalitate la care tu ai fost martor si nu stii cum sa procedezi. Depinde de constiinta ta, pentru ca te-ai putea face ca nu ai vazut nimic, sa nu fi amenintat, dar daca fapta e grava, nu vei putea dormi linistit.

 

CAPRICORN. Desi pornesti plin de avant intr-o directie noua, incitanta, dupa primul hop iti cam pierzi energia initiala. Nu renunta la ceea ce ai inceput, pentru ca este un proiect de succes, care merita sa depui eforturile ce se impun.

 

VARSATOR. Deplasarile acestei zile nu se desfasoara conform planului initial, deci, daca trebuie sa ajungi undeva fii pregatit de modificari in program pe parcurs. Acestea nu vor fi neaparat neplacute, dar orcum, vor fi neasteptate.

 

PESTI. Eforturile tale aduc rezultate concrete de care poti fi cu adevarat mandru. Vei fi rasplatit pe masura, poate chiar peste astepari, iar acum te poti relaxa, pentru ca ti-ai indeplinit sarcina, iar ceea ce ai realizat e demn de laude.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.11 Ne aflăm în zodia SCORION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 040.04 Ne aflăm în zodia BERBEC