Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 23.04

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Faci bani din anumite activitati intelectuale marcate de mari competitii. Pe tine nu te sperie deloc confruntarea cu rivali la fel de buni ca tine, pentru ca ai un talent aparte de a te lupta pentru opinia sau pozitia ta in grup.

 

TAUR. Oricat ai incerca sa fii si un bun profesionist, si un familist ideal in acelasi timp, astazi trebuie sa alegi intre cele doua. Tu ai o gandire logica, deci esti capabil sa gandesti la rece si sa decizi unde e mai mare nevoie de tine.

 

GEMENI. Problemele profesionale sunt in prim plan si toata ziua esti pe drumuri, pentru a le reziolv. Contactul cu partenerii si cu institutiile cu care colaborezi sunt principale tale preocupari, dar ai noroc si toate isi gasesc rezolvarea.

 

RAC. Discutiile zile sunt promitatoare pentru ca iti aduc la cunostinta informatii de care te vei folosi cu succes in perioada urmatoare. Pot deschid o cale de dialog, sau de colaborare cu o persoana de care te simti atasat emotional.

 

LEU. Ti-ai facult candva un plan, dar nu l-ai finalizat, insa acum a revenit in centrul atentiei tale. Este un proiect cu implicatie majora, care poate aduce o tranformare importanta in viata ta. Ai o oarecare retinere, dar totul va fi perfect.

 

FECIOARA. Desi incepi ziua cu o stare de spirit cam deprimata, vor aparea suficiente vesti bune pe parcurs ca sa uiti de supararile matinale. Probabil esti intr-o pasa proasta ori din cauza unei raceli ori poate, nu te-ai odihnit suficient.

 

BALANTA. Prudenta te poate scapa de multe belele astazi, deci nu te baga singur in gura lupului. Daca te lasi furat de tentatii, fii sigur ca ele vor lasa urme si iti vei plati ispitele, dar deschizandu-ti ochii, toate acestea se pot preveni.

 

SCORPION. Pleci unde vezi cu ochii, nu vrei sa stai acasa si nici sa te cramponezi de lucrurile plictisitoare. Ai nevoie sa evadezi, sa iesi din cotidian, de aceea vei profita de prima ocazie si cu toate ca vei lucra mai mut, vei pleca.

 

SAGETATOR. Intervii ca un salvator in actiunile unor prieteni fara sa astepti nimic in schimb. Atat timp cat esti constient ca numai tu detii solutia la problemele altora, te vei simti bine daca celalalt te asculta si-ti urmeaza sfatul.

 

CAPRICORN. Trebuie sa impaci ceea ce iti transmite inima si ceea ce te avertizeaza mintea, pentru ca cele doua planuri nu se afla in echilibru. Mintea iti spune sa nu pui la suflet, iar inima te cearta ca esti prea detasat de probleme.

 

VARSATOR. Starea emotionala este foarte fragila, incat incepi sa aluneci spre izolare. Vrei sa ramai singur, dar acest lucru nu ti-ar face bine, pentru ca lasa loc de ganduri negre, iar acum doar optimismul te poate readuce la normal.

 

PESTI. Orice fleac te poate entuziasma astazi, desi tu nu ai fost niciodata genul de om care se multumeste cu nimicuri. Apar tot felul de vesti aparent minore, dar te bucuri de ele ca si cum ar anunta evenimente de mare importanta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ