Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 24.04

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Daca te bazezi azi pe informatiile eronate ale celui care se baga in afacerile tale, risti sa strici totul. Te descurci bine si fara interventii externe, iar daca nu e nevoie, chiar nu are niciun sens sa tii tu cont de spusele altora.

 

TAUR. Cineva din preajma ta are de suferit, dar noroc ca ii esti tu alaturi, pentru ca ai o influenta pozitiv asupra sa. Tu esti o fiinta optimista si vesela, iar prezenta ta ii face foarte bine, se pare ca esti cel mai bun leac pentru sufletul sau.

 

GEMENI. Banii pe ce ai, desi sunt la un nivel bunicel, trebuie impartiti in asa fel incat sa ajunga pentru toate. Ai cam avut niste cheltuieli, ti-au mai ramas si niste facturi de platit, iar la final vei observa ca nu ti-a ramas prea mult.

 

RAC. Te pregatesti cu entuziasm pentru un eveniment interesant, care va avea loc in curand. Tot ce ai de gand sa faci, va iesi perfect, dar daca pierzi prea mult timp cu treburile extraprofesionale, risti sa le neglijezi pe cele de la serviciu.

 

LEU. Seful cere prea mult de la tine, dar azi nu esti atat de atent incat sa lucrezi pe doua fronturi simultan. Mai ai si alte treburi de rezolvat, tot un fel de atributiuni de serviciu, dar care, in mod normal nu se afla tocmai in prim plan.

 

FECIOARA. Nu poti comunica eficient cu cineva cine are o influenta nefasta asupra ta. Tot ce spune are tenta negativa, vorbeste numai despre lipsuri si probleme, iar tu ai avut planuri mult mai vesele pentru azi, deci preferi sa il eviti.

 

BALAN|A. Cand esti motivat de o recompensa materiala, lucrezi cu o ambitie incredibila. Ca e o marire de salariu sau un contract rentabil, devii exdtrem de iute de fire si de rapid in actiune, pentru ca ai mare nevoie de acei bani.

 

SCORPION. Pregatesti un eveniment ce are la baza o deplasare in plan geografic sau o schimbare de perspectiva, si nu vrei sa te ia nimic prin surprindere. Nu te grabi, ai tot timpul sa aduni tot ce e necesar unei calatorii perfecte.

 

SAGETATOR. Ca sa ajungi la visul tau cel mare, e de lucru, nu gluma, deci traseaza-ti de pe acum o strategie foarte bine pusa la punct pentru a-ti implini telul. E cale lunga pana la capat, dar detii toate resursele pentru a ajunge acolo.

 

CAPRICORN. Fii atent la ofertele care ti se fac pentru ca sunt exact ceea ce aveai nevoie. Ca e o informatie pe care ti-o transmite un prieten, ca e o propunere sa te asociezi unei afaceri, se pare ca sunt pe placul tau si merita ascultate.

 

VARSATOR. Desi iti place sa iei legatura cu cat mai multe persoane, azi nu prea ai noroc de interlocutori pe placul tau. Unii sunt tacuti, altii sunt dificili in exprimare si e un adevarat chin sa te faci inteles pentru asemenea oameni.

 

PE:TI. Aproape orice conlict se poate aplana cu un ton ameabil, iar neintelegerile ce se incing astazi doar tu vei reusi sa le netezesti. Oricum ar incerca altii, folosindu-se de spremanta, sau de cuvantul vegii, doar tu vei fi cel ascultat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 11.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.04 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.07 Ne aflăm în zodia RAC