Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 10.05

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Te afli intr-un loc aglomerat in care te poti intalni cu multe cunostinte. Aveti ocazia de a discuta, de a va descoperi preferinte si afinitati comune, de a va distra impreuna, ceea ce va apropie si mai mult unii de altii.

 

TAUR. Inepi sa-ti faci planuri pentru vacanta, pentru concediu, cu toate ca inca nici nu stii cand, si cat timp vei avea la dispozitie. Oricum, chiar daca posibilitatile iti vor fi mai limitate, macar un week-end prelungit iti vei acorda.

 

GEMENI. Esti privit cu mult respect de lumea din jur pentru ca parerile pe care le emiti se bazeaza pe cunostinte solide. Joci un rol de profesor sau de bun sfatuitor pentru cei care nu stiu ce trebuie sa faca intr-o problema dificila.

 

RAC. Ai mare nevoie de bani si cauti, de unde ai putea face rost de ei. Nu stai deloc rau cu veniturile, dar au aparut niste cheltuieli suplimentare, care te pun sa faci economii serioase, dar tu mai bine ai prefera sa lucrezi ceva in plus.

 

LEU. Sefii iti urmaresc fiecare pas, fiecare miscare, dar de data aceasta nu esti suspectat de nimic rau. Nu se pune la indoiala bunavointa, sau harnicia ta, dimpotriva, sunt multumiti de realizarile tale si poate, vei fi avansat in functie.

 

FECIOARA. Se contureaza un eveniment important in familia ta pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura. Impreuna cu cei dragi v-ati cladit un plan maret in timp indelungat, iar planul vostru incepe sa prinda radacini sitabile.

 

BALANTA. Este o zi destul de ciudata, pentru ca atingi extremele unei situatii, aproape concomitent. Daca ceva nu merge bine, cineva va interveni spontan si lucrurile se vor remedia cat ai bate din palme, dar nici invers nu este exclus.

 

SCORPION. Agenda ta de lucru este arhi-incarcata de sarcini dar nu vrei sa-ti dezamagesti sefii sau clientii. Muncesti mai mult decat de obicei, cu multa ambitie, dar excesul lasa urme, ce se vor traduce printr-o oboseala crunta.

 

SAGETATOR. Deplasarile de astazi dureaza mai mult decat ai preconizat, deci ia masuri de siguranta inainte de a pleca. Nu ai prea mult timp disponibil, dar trebuie sa termini tot ce ai de facut, pentru ca nu poti pleca inca odata.

 

CAPRICORN. Te remarci printr-o atitudine nesupusa si independenta .Desi iti place sa te lasi condus de altii, de data aceasta le arati tuturor ca succesul poate fi atins si prin forte proprii, fara un lider anume care sa-ti traseze directii.

 

VARSATOR. Nu agreezi disputele nefondate ori vorbele dure in preajma ta. Te marcheaza puternic cand cineva foloseste un ton mai dur, insa, nici tu nu te pierzi cu firea, dar tragi concluzia privind caracterul persoanei respective.

 

PESTI. Intuitia iti atrage atentia asupra unui adevar ce nu se vede cu ochiul liber. Ceva iti spune sa nu te iei dupa aparente, pentru ca cineva cauta sa te cucereasca, ca mai apoi sa profite de increderea castigata in mod abuziv.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 27.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.10 Ne aflăm în zodia BALANȚ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.01 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR