Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 14.05

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Ai fost un prieten de nadejde o perioada si toti au profitat de ajutorul tau cu bucurie, dar vine o zi cand si resursele tale de energie scad. Nu mai poti fi alaturi de ceilalti, iar acum, poate tu vei primi un ajutorul din partea lor.

 

TAUR. Te integrezi perfect intr-un colectiv cu care ai un scop comun. Munciti toti cot la cot, pentru un rezultat din care veti avea cu totii de castigat. Iti place cum cooperezi cu ei, fiind cu totii sunteti cointeresati de rezultatele finale.

 

GEMENI. Daca ceva lipseste din viata ta, cauta mai bine partea plina a paharului, pentru ca intotdeauna exista ceva in compensatie, ce sa echilibreze situatia. Daca nu ai noroc in dragoste, macar cu banii stai bine, sau invers.

 

RAC. A venit vremea unei investitii mai semnificative, iar asta te determina sa faci o serie de calcule. Inainte de a intra in cheltuieli vrei sa vezi, cat de rentabila va fi afacerea, pentru ca esti o fire extrem de cugetata cand e vorba de bani.

 

LEU. Trebuie sa muncesti mult, sau poate ai de invatat, pentru ca se apropie vreun examen, la care vrei sa te prezinti impecabil. Orice ai avea de facut, rezultatul muncii tale de acum va avea mare influenta asupra carierei tale.

 

FECIOARA. Muncesti mult, agenda e plina de sarcini pe care trebuie sa le duci la capat pana la finalul acestei saptamani. Te apuci serios de treaba, iti pregatesti un plan foarte bine organizat, pentru ca nu ai voie sa pierzi vremea.

 

BALANTA. In cuplu, uneori fiecare partener se afla pe un alt plan, ca atare azi tu reprezinti maturitatea si ratiunea, in timp ce celalalt vine cu sentimentele si emotiile. Din aceasta combinatie de energii, se naste o legatura de succes.

 

SCORPION. Desi tu esti plin de energie, de pasiune, dornic de actiune, nu prea ai pe cine te baza in planurile care te atrag, pentru ca nimeresti intr-un mediu incarcat negativ. Degeaba incerci tu sa le ridici moralul, nu ai nicio sansa.

 

SAGETATOR. Ceea ce parea bine asezat pe un teren solid, dand impresia ca nimic nu mai poate strica bunul decurs al lucrurilor, ajunge azi intr-un punct critic. Nu te speria, nu e nimic grav, e doar un impas de moment, care trece.

 

CAPRICORN. Legea intervine radical intr-o situatie si face ordine. Se pare ca de data aceasta cel avantajat vei fi tu, in defavoarea alt cuiva, iar in loc sa te bucuri, ti se face mila de cel care are de pierdut, dar el si-a fortat norocul.

 

VARSATOR. Se apropie un eveniment foarte important in familia ta si toata lumea se pregateste. Nu tu vei fi personajul central al momentului, dar si tie iti revine un rol destul de important, deci nici tu nu poti ramane indiferent.

 

PESTI. Toata ziua esti pe drum, umbli dupa acte, dupa aprobari, pentru a rezolva o problema cu efect pe termen lung. Poate, vrei sa cumperi o masina, o locuinta si ai nevoie de un credit, dar pentru asta ti se cer multe hartii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR