Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 21.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu poți comunica ușor cu colaboratorii care sunt prea rigizi ca să accepte și alte opinii. Tu știi că ideea ta este chiar foarte realizabilă, deci dacă ei refuză să te ajute vei lucra singur, iar lor nu le rămâne decât să-ți invidieze succesul.

 

TAUR. Astrele îți prevestesc o zi senină, plină de viață și de distracție, dar atmosfera din anturaj este atât de bună datorită prietenilor care te înconjoară. Ei îți abat atenția de la grijile personale prin glume și o bună dispoziție parcă molipsitoare.

 

GEMENI. Numai dacă te implici în dezbaterile zilei poți readuce la normal o situație destul de dificilă. Nimic nu se rezolvă de la sine, deci intervenția ta va putea fi de mare folos, atât pentru tine, cât și pentru toți cei antrenați în acea discuție.

 

RAC. S-a născut o idee deosebită în mintea taȘ să pleci undeva de sărbători sau să chemi pe cineva la tine și deja te ocupi de pregătiri. Visul tău are mari șanse să se materializeze, chiar dacă mai ai de așteptat și de muncit până atunci.

 

LEU. Fii deschis la propunerile care ți se fac astăzi, pentru că pot avea efecte dintre cele mai bune pentru activitățile tale începute. Fie că primești un stimulent financiar, fie o vorbă bună la momentul potrivit, tu vei avea doar de câștigat.

 

FECIOARĂ. Totul mergea atât de bine și de calm, încât nici ție nu-ți vinea să crezi ce bine s-au așezat lucrurile. Dar liniștea e pasăre rară în colectivul din care faci parte, deci fă tot posibilul să țină cât mai mult, iar ceilalți vor aprecia gestul.

 

BALANȚĂ. Nu vrei să te bagi în treburile altora, dar nu te poți abține să nu îți exprimi punctul de vedere, mai ales dacă e diferit de al celor din jur. Simți că ceilalți privesc lucrurile dintr-un unghi greșit și astfel nu pot observa neajunsurile.

 

SCORPION. Aveai impresia că nu vei mai ieși niciodată din lipsurile și grijile materiale, dar azi ai parte de o surpriză plăcută. Reușești să restabilești oarecum echilibru în bugetul personal și nu vei mai simți la fel de apăsătoare sărăcia.

 

SĂGETĂTOR. Trebuie să faci o alegere, dar nu știi încotro să te îndrepți. Inima te trimite într-o direcție, rațiunea îți spune cu totul altceva, însă, dacă ai lăsa decizia pe mâine, ai face o alegere mult mai bună. Noaptea e cel mai bun sfătuitor!

 

CAPRICORN. Te simți cam obosit, dar pentru că lucrezi la un proiect care îți face plăcere, încerci să neglijezi acest neajuns. Îți place ceea ce iese din mâinile tale, pentru că este o activitate care îți pune foarte bine în valoare talentul artistic.

 

VĂRSĂTOR. Când crezi că singur nu găsești calea de ieșire dintr-un impas, solicită sfatul celor dragi. Cineva apropiat privește lucrurile mult mai detașat și îți poate oferi o soluție foarte bună și te va ajuta chiar fără să-ți ceară nimic în schimb.

 

PEȘTI. Te simți excelent în medii cât mai aglomerate, îți place să iei legătura cu lumea, pentru că ai ocazia să discuți despre lucruri ce-ți par interesante. Comunicarea merge strună și observi în ochii multora o admirație sinceră la adresa ta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.11 Ne aflăm în zodia SCORION