Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.04
Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Apelează cu încredere la un specialist dacă singur nu găseşti soluţia. El te poate ajuta, ori pentru că e special pregătit în acel domeniu, ori pentru că viaţa l-a determinat să afel cât mai multe lucruri, iar acum ştie ce este de făcut.

TAUR. Cineva caută să profite de bunăvoinţa ta să-şi atingă ţelul, dar nu prin cele mai oneste mijloace. Apelează la minciună, caută să profite de bunele tale intenţii, dar noroc că pe tine nu te poate purta prea uşor cu zăhărelul şi îl depistezi.

GEMENI. Eşti influenţat negativ de persoane din anturaj, care, pentru că trec prin momente dificile, te-ar putea trage şi pe tine înapoi. Dacă nu ai treabă importantă în acest mediu, caută să pleci căt mai repede de acolo, nu te lăsa dus de valuri.

RAC. Un mijloc de transport care se defectează sau întârzie îţi poate încurca planurile. Indiferent că tu eşti cel care ai fi vrut să călătoreşti undeva, sau ai aşteptat să sosească cineva de la drum, vei fi nevoit să apelezi la planul de rezervă.

LEU. Nu luia la certă cu persoana iubită din cauza unor păreri care, orice aţi face, nicicum nu seamănă, pentru că aveţi idei diferite şi amândoi vă susţineţi propriul punct de vedere. Discuţiile, chiar dacă par contradictorii, pot fi şi benefice.

FECIOARĂ. Se pare că astăzi nu tocmai banii vor aduce cea mai mare bucurie în viaţa ta. Situaţia financiară nu se află la cel mai înalt nivel, dar nici nu vei observa acest neajun, pentru că se ivesc alte lucruri, de care te vei putea bucura sincer.

BALANŢĂ. Stai de vorbă între patru ochi cu o persoană care te priveşte ca pe un adevărat salvtor. Aşteaptă de la tine un sfat, o vorbă bună, pentru că nu ştie ce să facă, dar se bazează pe experienţa ta şi pe energia fantastică pe care tu o degaji.

SCORPION. Banii pe care îi ai sunt planificaţi pentru investiţii casnice. Ţi-ai dorit demult un lucru special în casă, iar acum se iveşte posibilitatea să ţi-l procuri şi chiar şi preţul este semnificativ mai mic decât ţi-ai fi putut imagina vreodată.

SĂGETĂTOR. Inima ta bate mai tare, pentru că presimţi că se va întâmplă ceva deosebit. Ori din întâmplare va ieşi la iveală latura ta pozitivă şi vei fi remarcat, ori are loc un eveniment în viaţa ta sentimentală, iar emoţia te copleşeşte.

CAPRICORN. Faci echipă bună cu partenerul de suflet şi vă completaţi reciproc în tot ce vreţi să faceţi. Schimbul de idei este benefic, pentru că fiecare priviţi situaţia din alt unghi şi prin colaborarea voastră se vor naşte lucruri minunate.

VĂRSĂTOR. E greu de spus dacă succesul de astăzi e de bun augur sau nu, de parcă ai fi atins un ţel măreţ, însă nu e tocmai cel pe care ţi l-ai propus. Nu te deranjează că s-a întâmplat aşa, dar oricum, odată vrei să-ţi atingi şi scopul iniţial.

PEŞTI. Ai mai multe căi de a ajunge la îndeplinirea unei sarcini de serviciu, dar nu ai şi libertatea de a evolua aşa cum vrei tu. Ţi se impune o anumită direcţie, deci dacă vrei să urmezi altă cale, va trebui să-ţi convingi şefii, că aşa e mai bine.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.10 Ne aflăm în zodia SCORPION

Horoscop

Asculta acest articol Horoscop Informația Zilei 25.07. Ne aflăm în zodia Leu.