Image 1
Image 2

Horoscop Informația Zilei (3 octombrie 2022)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

Ne aflăm în zodia Balanță.

BERBEC. Dacă te lași furat de pasiunea de a cheltui mult, ai să te trezești fără bani în buzunar. Posibilități de a face cumpărături se ivesc la fiecare colț de stradă, care mai de care atrăgătoare, totuși, astăzi ar fi mai bine să-ți impui o anumită limită și cumpătare.

TAUR. Nu ești deloc mulțumit de ritmul în care evoluează activitatea la care tocmai îți aduci contribuția. Durează prea mult, rezultatele încă nu se conturează, dar nu este cazul să intri în panică, nu ești legat de niciun termen limită, deci nu trebuia să te grăbești.

GEMENI. Este vremea unor decizii cu impact financiar, dar nu trebuie să te grăbești să dai banii chiar pe prima idee care îți trece prin cap. Analizează rentabilitatea afacerii pe care vrei să o demarezi și oportunitatea unei cheltuieli, ca să nu regreți mai târziu.

RAC. A avut loc, în trecut, un eveniment care te-a făcut să te simți fericit, iar astăzi ai putea retrăi emoțiile de atunci, vei resimți din nou bucuria acelui moment. Treci printr-un loc de care te leagă amintiri frumoase sau revezi pe cineva drag de cine ți-a fost tare dor.

LEU. Săptămâna trecută nu s-a terminat așa cum ți-ar fi plăcut ție. E agitație mare în jurul tău acum, iar această permanentă schimbare pe tine te cam stresează, însă astăzi ești foarte hotărât să nu le mai acorzi prea multă atenție și în cele din urmă vei și reuși.

FECIOARĂ. Ai fi dorit să finalizezi un proiect cu mult înainte de termen, dar se pare că nu va merge. Te incadrezi bine în timp, faci totul cum trebuie, vei preda munca mai repede decât ar fi trebuit, dar nu îți rămâne atăta timp liber cât ți-ai planificat tu inițial.

BALANȚĂ. Ești lăudat în mod public și apreciat la locul de muncă, simți o adevărată relansare în carieră, pentru că te remarci prin idei interesante, soluții geniale și prin hărnicie. Șefii vor fi mulțumiți de tine, dar și tu însuți vei fi încântat de rezultatele obținute.

SCORPION. Viața de cuplu e armonioasă și promițătoare, pentru că partenerul își ia angajamente serioase, care pe tine te încântă. Pentru perioada imediat următoare se prevestește ceva special, ce va transforma traiul în doi într-un adevărat motiv de fericire.

SĂGETĂTOR. Un timp ai fost răsfățat de ajutorul familiei, de sprijin în toate planurile vieții, iar acum ești pus în situația de a decide tu singur ce trebuie să faci. La început te sperie puțin ideea că rezultatul va depinde de tine, dar te vei descurca foarte bine.

CAPRICORN. Uneori este nevoie și de un pic de răgaz în iubire, când lași relația să se mai așeze puțin de la sine. Dacă ai vrea să consolidezi și mai mult legătura dintre voi, cu cât mai tare vrei să te grăbești, cu atât devine mai mare riscul de a distruge totul.

VĂRSĂTOR. Sufletul tău e cam încărcat, dar acestea sunt lucruri pe care le ții doar pentru tine. Poate este vorba de o iubire secretă, sau o aventură extraconjugală, despre care, simți nevoia să discuți cu cineva, dar consideri mai sănătos să nu-i povestești nimănui.

PEȘTI. Te-ai plictisit de prea multe călătorii, ai vrea să stai și tu o zi acasă, dar se pare că nu ai nicio șansă! Deplasările sunt la ordinea zilei, deci nu-ți face program de stat pe loc, însă drumul pe care îl vei face astăzi va aduce ceva mai special pentru sufletul tău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI:

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 11.05 Ne aflam in zodia TAUR

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.04 Ne aflăm în zodia TAUR