Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (5 noiembrie 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Nu sta blocat într-o stare care nu mai evoluează de o bună vreme, ci acceptă invitaţia sau ajutorul celor care vor să te scoată din acest impas. Poate au propuneri care vor fi chiar mai bune decât planul tău inițial și dacă nu este așa tot nu ai nimic de pierdut.

TAUR. Nu ajunge doar să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, ci ar trebui să acorzi atenție şi instrucţiunilur sau îndrumărilor benefice care vin din surse externe. Efortul e al tău și al tău va fi și rezultatul, însă informaţiile de care ai nevoie pot veni de la alţii.

GEMENI. Ar trebui să lucrezi ceva mai mult la înfățișarea ta exterioară, pentru că nu ești tocmai mulțumit de ceea ce vezi în oglindă. Nu parcă ar fi vreo problemă cu imaginea ta, dimpotrivă, dar când nu te simți bine în pielea ta, acest lucru te poate demoraliza.

RAC. Cineva cu o reputaţie destul de îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi caută să se folosească de bunăvoința ta. Tu ai un simț aparte la așa ceva și îți dai seama imediat că ar putea avea ceva scopuri nepotrivite.

LEU. Eşti o fire puternică, o persoană care spune mereu lucrurilor pe nume, iar cei cu care intri astăzi în contact ar putea avea un efect negativ asupra ta. Sunt însă oameni de care depinde evoluția unei probleme importante, ca atare, încearcă să te moderezi.

FECIOARĂ. Dacă ceva nu-ți iese așa cum ai fi vrut tu la început, nu te impacienta, caută să găsești alternative pentru a-ţi atingie scopul. Iar dacă pleci la drum, ceva se schimbă pe parcurs: fie ora de plecare, sau compania, dar ți se oferă ceva, poate chiar mai bun.

BALANȚĂ. O zi plină de vești excelente și de rezultate bune care îți inspiră mai multă încredere în propriile tale capacități. Ești echilibrat și lucrurile tale merg bine, atâta timp cât reușești să-ți păstrezi tonusul viu, buna dispoziție și optimismul tău specific.

SCORPION. Eşti pe drumul cel bun care duce la bunăstare, dar momentan te afli la unul din acele hopuri care te pot face să-ţi pierzi încrederea în succes. Ai un pic de răbdare, deoarece și piedicile ce apar au un rol: acela de a-ți dovedi că ești capabil să-i învingi.

SĂGETĂTOR. Doar de tine depinde cum repari problema care te-a stresat mult în ultima perioadă. Totuși, fii atent la cantitatea de energie pe care o canalizezi spre soluționarea ei, deoarece mai ai și alte lucruri de rezolvat, iar spre seară vei fi frânt de oboseală.

CAPRICORN. Lasă lumea să spună ce vrea, ai tot dreptul să fii altfel decât alții, să fii mai original, unic în felul tău. Ceea ce te diferenţiază astăzi de restul lumii este propria ta spiritualitate. De unde ştiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmează-ţi calea ta!

VĂRSĂTOR. Te afli la un nou început de drum, o acțiune faţă de care nu demult, aveai mari rezerve, dar între timp ai mai acumulat experienţă. Porneşte cu încredere, nu trebuie să ai de la început toată planificarea în faţă. Totul se va contura în timp, pas cu pas.

PEȘTI. Ziua de astăzi este una extrem de contradictorie pentru cei din zodia ta și ai parte şi de soare şi de nori și de cald și de rece. Fă și tu un efort să-ți menţii optimistmul, deoarece dacă reuşeşti să-ţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei putea trage şi pe alţii după tine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 27.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN