Image 1
Image 2

ZIUA MONDIALĂ A ZĂPEZII

Iarna în Sărbătoare: 20 Ianuarie, Ziua Mondială a Zăpezii!

Evenimentul World Snow Day este celebrat la nivel internațional și își propune să încurajeze tinerii, în special copiii, să participe activ la diverse sporturi de iarnă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ziua Mondială a Zăpezii, marcată în fiecare an în a treia duminică a lunii ianuarie, reprezintă un eveniment global inițiat de Federația Internațională de Schi în 2011. Această sărbătoare are rădăcini în proiectul “Bring Children to the Snow”, demarat în 2007, care avea ca scop principal implicarea copiilor în activități pe zăpadă.

 

 

Evenimentul World Snow Day este celebrat la nivel internațional și își propune să încurajeze tinerii, în special copiii, să participe activ la diverse sporturi de iarnă. Acesta nu este doar o oportunitate de a se bucura de frumusețea și distracția pe care zăpada le poate oferi, ci și un mijloc de a promova beneficiile sănătății fizice și mentale prin activități în aer liber.

 

 

Ziua Mondială a Zăpezii subliniază importanța accesului la sporturile de iarnă și încurajează comunitățile locale, stațiunile de schi și cluburile sportive să organizeze evenimente și activități care să faciliteze acest acces. De la schi și snowboarding, la construirea de oameni de zăpadă și plimbări cu sania, ziua este o celebrare a tuturor lucrurilor minunate pe care zăpada le aduce în viețile noastre, punând un accent deosebit pe formarea unei legături timpurii între copii și sporturile de iarnă.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

SATU MARE

DSVSA amendează restaurantele pe capete

În prima săptămână din luna august 2023, Inspectorii  Direcţiei  Sanitare  Veterinare  şi  pentru  Siguranţa  Alimentelor  Satu-Mare au realizat 96 acţiuni de control în domeniul siguranţei alimenater.