Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Immochan vrea să facă pe platforma Tractorul inclusiv locuinţe ieftine care să se încadreze în “Prima Casă”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Immochan, divizia imobiliară a retailerului francez Auchan, investeşte 55-60 de milioane de euro în prima fază a proiectului imoboliar de pe fosta platform industrial Tractorul din Braşov, suma neincluzând terenul, conform adevarul.ro.

“În prima fază a proiectului Coresi vom dezvolta partea de retail pe o suprafaţă de 24 de hectare -un hypermarket de 15 mii de metri patrati, un shopping mall de 25 de mii de metri patraţi şi o parcare de 30 mii de metri pătraţi. Investiţia se va ridica la 55-60 milioane de euro”, a declarat Tatian Diaconu, director imobiliar Immochan.

 

Prima fază a proiectului va fi livrată în decembrie 2012. În faza a doua a proiectului se va dezvolta un parc de retail – Koresi Retail Park – 15 hectare. Proiectul va mai avea un ansamblu rezidenţial pe o suprafaţă de 26 de hectare.

“Vrem să construim locuinţe ieftine astfel încât să le vindem cu un preţ de sub 50.000 de euro pentru a ne încadra în programul Prima Casă”, a mai spus Tatian Diaconu. În următoarele etape vor mai fi dezvoltate un parc tehnologic şi unul office.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Secretul fiscal

Asculta acest articol În categoria informaţiilor de natura celor considerate a fi secret fiscal intră datele referitoare la identitatea contribuabililor,