Image 1
Image 2

FOTBAL SĂTMĂREAN

În amicalele de sâmbătă, Victoria Carei a învins pe Olimpia MCMXXI, iar CSM Olimpia a pierdut la Ungheni

Toate cele trei echipe sătmărene care activează în Liga 3 la fotbal au jucat meciuri de pregătire la sfârșitul săptămânii care tocmai a trecut.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Două dintre ele, SC Olimpia Satu Mare MCMXXI și CSM Victoria Carei s-au întîlnit într-un meci direct, iar ocupanta locul 3 din Seria10, CSM Olimpia a jucat o dublă partidă, vineri și sâmbtă, cu Unirea Ungheni.Vă prezentăm mai jos rezultatele înregistrate.

 

Olimpia MCMXXI – Victoria Carei 2-3

 

Sâmbătă dimineață, Olimpia MCMXXI și Victoria Carei s-au întâlni într-un meci de pregătire pe terenul sintetic de la baza sportivă LPS-Dinamo. După un meci plăcut, cu 5 goluri, partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei din Carei.
Prima repriză a fost dominată de echipa sătmăreană care a reușit să marcheze două goluri prin Aidebe și Leon.

 

Ambele goluri au fost marcate în urma unor faze fixe. După pauză jocul a fost dominat de echipa din Carei care a reușit să înscrie de 3 ori prin Kinczel, Marina și Barta.

 

În echipa sătmăreană au evoluat câțiva jucători aduși de noul sponsor, SocceWizza. Indicațiile de pe margine au fost date, în limba engleză, de noul antrenor Giuseppe Funicelo. Precizăm că acest meci se va reedita în data de 9 martie când este prevăzut să se reia campionatul Ligii 3.

 

Olimpia MCMXXI: Siwiek – Aidebe, Feher, Caba, Jace, Emeriau, Ștef, Batin, Feier, Leonardo, Lukas/ Susar, Bodea, Duca, Losan, Godja, Satmarean, Mitrea. Antrenor: Giuseppe Funicelo.

 

· CSM Victoria: Fila – Ciul, Bîrle, Negrea, Negreanu, Tilingerer, Popovici, Kiczel, Marina, Nyilvan, Hosu/ Mitracica, Dunca, Barth, Barta, Moldovan, Baior, Horvath. Antrenor: Marius Botan.

 

CSM Olimpia a pierdut al doilea meci, 0-1, cu Unirea Ungheni

 

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri și sâmbătă, jucătorii de la CSM Olimpia, locul 2 în Seria 10 din L3, s-au deplasat la Ungheni (județul Mureș) unde au disputat două meciuri de pregătire, ambele cu Unirea, echipă situată pe locul 3 în Seria 9 din L3. Formația sătmăteană a câștigat primul meci cu 1-0, dar l-a pierdut pe al doilea, scor 0-1. Ambele partide s-au disputat pe terenul sintetci al bazei sportive Morești, județul Mureș.

 

În acest al doilea joc antrenorul Cosmin Juhas a trimis în teren următorii jucători:
Repriza I: Todorean – Apai, Negru, Copaci, Oanea, Micaș, Lucaci, N. Pop, Zsiga, Kolbasz, Zamfir.
Rrepriza 2: Oșan – Burdeț, Prodan, Mureșan, Micaș, Bura, Sabău, Lazăr, Ferenti, Zbona, Mansour.

 

După aceste două meci lotul Olimpiei s-a întors la Satu Mare. Apoi, de luni, întreg lotul grupării condusă de Cosmin Juhas va efectua un minicantonament de 5 zile, pe plan local, de luni până sâmbătă. Jucătorii vor efectua câte două antrenamate pe zi vor juca două meciuri amicale în acesat interval. Primul se va juca marți, de la ora 17.00, cu CSM Sighet.

 

Programul meciurilor de pregătire pentru echipele sătmărene

 

CSM Victoria Carei
21 februarie: Cigánd SE – Victoria Carei
24 februarie: Victoria Carei – FC Bihor
17 februarie: Victoria Carei – Crișul Sântandrei
2 martie: Unirea Tășnad – Victoria Carei

 

Olimpia MCMXXI
10 februarie: Olimpia MCMXXI – Academia Transilvania
24 februarie: Olimpia MCMXXI – Lotus Felix
18 februarie: Olimpia MCMXXI – Sighetu Marmației
2 martie: Olimpia MCMXXI – Sportul Botiz

 

CSM Olimpia
6 februarie (17:00): CSM Olimpia – Sighetu Marmației
9 februarie (11:00): CSM Olimpia – Lotus Felix
17 februarie (11:00): CSM Olimpia – FC Bihor Oradea
24 februarie (12:00): DAC Debrecen (Liga 3) – CSM Olimpia
2 martie (11:00): CSM Olimpia – Oașul Negrești.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Un nou jucător pentru Olimpia MCMXXI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS FOTBAL, EURO 2024

Meciul Israel – România se va juca într-un sat din Ungaria

Date fiind conflictele israeliano-palestinene UEFA a decis ca meciurile naționalei statului Israel din preliminariile lui Euro 2024 să se dispute pe terenuri neutre.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now