Image 1
Image 2

INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ

În curând pârtie pentru începători la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing

Stațiunea Luna Șes din județul nostru va dispune și de o pârtie pentru începători, copiii și adulții având posibilitatea să învețe să schieze, sub supravegherea unor instructori acreditați.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prin urmare, vor fi posibile și alte investiții, precum crearea de condiții optime pentru practicarea tubingului, dacă vor veni investitori special în acest sens.

Primăria Negrești-Oaș promite să încurajeze orice afacerist dornic să își deschidă fie un centru de închiriat echipamente de schi, sănii gonflabile pentru tubing, dar și pe cei care doresc să ofere lecții de schiat.

 

 

Administratorul pârtiei, Anton Aurelian Lucian a declarat, în exclusivitate pentru Informația Zilei și www.informatia-zilei.ro, că orice întreprinzător va fi susținut cu tot ce este posibil de către autoritățile locale, pentru a fi completate toate serviciile care pot fi oferite de o pârtie de schi și implicit de ceea ce va deveni, în timp, o stațiune renumită. Pașii cei mai importanți s-au făcut.

 

Desigur că administrația va susține cu tot ce îi stă în putință ca pârtia de schi să se dezvolte. Noi așteptăm investitorii și chiar cred cu tărie că vor veni, indiferent că este vorba despre cei care închiriază echipamente de schi, baruri, sau restaurante”, a precizat administratorul.

 

Întrebat dacă sătmărenii și ceilalți turiști vor avea parte și de o pârtie de tubing, așa cum este și în stațiunile din Maramureș, pentru a se putea bucura de iarnă și cei neinițiați în tainele schiatului, sau care pur și simplu doresc să își petreacă timpul altfel, administratorul Anton Aurelian Lucian a declarat că urmează să se amenajeze o pârtie pentru copiii și adulții care doresc să învețe să schieze, iar dacă va veni un investitor care să pună la dispoziția turiștilor un centru de închiriat sănii pentru tubing, va fi bine primit și ajutat cu tot ce este necesar din partea autorităților locale.

 

Ce pot să vă spun despre tubing este că, odată cu deschiderea pârtiei pentru începători, deci pentru copiii și adulții care doresc să învețe să schieze, este posibilă și venirea unui investitor care să pună la dispoziția tuturor doritorilor de distracție și sănii gonflabile. Noi suntem deschiși tuturor propunerilor și chiar încurajăm pe oricine dorește să aducă un plus de valoare acestei stațiuni.

 

 

Administrația locală a făcut investiția majoră, și toate demersurile care au fost în sarcina sa, însă de aici încolo este rândul investitorilor să continue munca și să aducă plus valoare la ceea ce deja avem.
Și da, este foarte posibil ca, în viitorul apropiat să avem o pârtie pentru începători. Șansele sunt mari și vor fi și instructori de schi. Se va putea învăța schiatul la toate nivelele, fie prin lecții individuale, fie de grup, cu monitori acreditați“, a precizat administratorul Anton Aurelian Lucian.

 

Acesta a mai precizat că, în pofida vremii calde de acum, există speranțe și încrederea că pârtia va mai fi deschisă în acest sezon. Valul de aer cald a încurcat puțin bunul mers al programului pregătit pentru turiști, însă iarna nu s-a încheiat.

 

Pârtia de la Luna Șes s-ar putea deschide în weekend

 

Anton Aurelian Lucian a declarat că sunt speranțe ca, în acest sfârșit de săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă să se bucure de o experiență plăcută pe cea mai nouă pârtie din țară.
În acest moment se încearcă o conservare a pârtiei, pentru că aceasta să fie pregătită pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în ideea că momentan, este necesar să se scurgă apa care s-a adunt.

 

 

“În acest moment, plouă torențial. Ne schimbam programul de la o zi la alta, de la o oră la alta, uneori. Acum așteptăm să vedem cum va fi vremea pentru ziua de mâine, că momentan nu avem informații concrete.
În ce privește pârtia, este mai bine să stea închisă câteva zile, și să fie pregătită pentru weekend, ca să o protejăm.

 

 

Plouă torențial acolo sus, iar noi suntem obligați să așteptăm ca apa să se scurgă de pe pârtie. Iarna nu s-a terminat, oricum. Noi sperăm să putem schia până în aprilie. Cu mare drag îi așteptăm pe turiști, doar să fie vreme potrivită. Acum e cald, într-adevăr valul de aer cald ne-a dat puțin peste cap planurile, însă mai avem din iarnă. Nu se termină aici sezonul rece, iar pârtia nu se închide.

 

 

Este conservată în acest moment.
Dorim să le oferim cele mai bune condiții schiorilor, iar pentru acest lucru este necesar să acționăm în consecință. Ne propunem să atragem inclusiv acei turiști care acum merg în alte stațiuni din Maramureș, și sunt convins că vom reuși”, a declarat Anton Aurelian Lucian, administratorul pârtiei de la Luna Șes.

 

Citește și:

Zeci de schiori pe pârtia de la Luna Șes în ziua inaugurării

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with