Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ROLURI CARE AU DISTRUS CARIERE

Cum și-au compromis acești actori reputația

Cum și-au compromis acești actori reputația
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

În industria cinematografică, mulți actori pot trece peste eșecuri și pot reveni în atenția publicului. Cu toate acestea, există roluri care pot distruge complet cariera unui actor sau îi pot schimba imaginea în ochii publicului pentru totdeauna.

 

 

De exemplu, este dificil să discutăm despre cariera lui Faye Dunaway fără a menționa rolul ei notoriu din filmul “Mommie Dearest”. Sau să căutăm informații despre Brandon Routh fără să ne întrebăm “Ce s-a întâmplat cu starul din Superman Returns, Brandon Routh?”.

 

 

Actorii și carierele lor compromise

 

Adesea, aceste situații sunt nedrepte, în special pentru femei, care au tendința să suporte greutatea criticilor și să fie afectate mai puternic de eșecuri. Însă, de fiecare dată când un actor pare să dispară de pe radar, de obicei un film anume este de vină.

 

De la thrillerul erotic care a fost nedrept judecat cu Meg Ryan, până la comedia care l-a împiedicat pe Judge Reinhold să devină una dintre cele mai mari vedete de comedie de la Hollywood, iată câteva exemple de filme care au schimbat soarta unor actori.

 

 

Faye Dunaway în “Mommie Dearest”

Lansat în 1981, filmul despre Joan Crawford, “Mommie Dearest”, cu Faye Dunaway în rolul principal, a prezentat-o pe vedetă într-o lumină mai puțin flatantă – ca o tirană dezechilibrată predispusă să-și devoreze fiica. Acest rol a distrus definitiv imaginea lui Dunaway ca actriță de prim-plan. A primit cele mai proaste recenzii ale carierei sale și un premiu Razzie pentru cea mai proastă actriță, iar Dunaway a fost atât de jenată de film încât rar a mai vorbit despre el.

 

 

Elizabeth Berkley în “Showgirls”

Așteptările erau mari pentru filmul “Showgirls” din 1995, care a fost regizat de Paul Verhoeven și scris de Joe Eszterhas, aceeași echipă de la “Basic Instinct”. Mulți credeau că Elizabeth Berkley, cunoscută pentru rolul din “Saved by the Bell”, va deveni o vedetă la fel de mare ca Sharon Stone după “Basic Instinct”. Cu toate acestea, reacția inițială dezastruoasă la film a distrus cariera incipientă a lui Berkley peste noapte.

 

Shannen Doherty în “Mallrats”

Când Shannen Doherty a părăsit serialul pentru adolescenți “Beverly Hills 90210” în 1994, avea aspirații să-și lanseze o carieră în cinematografie. Cu toate acestea, alegerea ei de a juca în comedia “Mallrats” a lui Kevin Smith, care a fost un eșec la box-office, a afectat negativ imaginea ei în ochii publicului. Fiind cea mai cunoscută din distribuție, a fost considerată vinovată pentru eșecul filmului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns