Image 1
Image 2

În Japonia, aplicaţie pe telefonul mobil pentru ca utilizatorii să afle cum vor arăta după 25 de ani

Aplicatie pe telefon mobil
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Aplicatie pe telefon mobil
Aplicatie pe telefon mobil

‘Iată cum veţi arăta peste 25 de ani dacă nu sunteţi atenţi la sănătate’, spune cu ajutorul unei fotografii o aplicaţie pentru telefonul mobil cu serviciu de sfaturi medicale a unui operator de telefonie japonez.

Grupul de telecomunicaţii Softbank propune din vară o aplicaţie specială, care va permite vizualizarea evoluţiei feţei în funcţie de modul de viaţă adoptat, bun sau nu pentru sănătate, relatează Agerpres. Aplicaţia este însoţită de un captator-brăţară american, Fitbit Flex, care le permite abonaţilor să îşi verifice condiţia fizică, a spus la o conferinţă de presă patronul Softbank, Masayoshi Son. Softbank a obţinut dreptul exclusiv de a comercializa produsul în Japonia. 

Informaţiile înregistrate de brăţară 24 de ore din 24 pot fi consultate pe mobilul cu care comunică Fitbit Flex prin BLuetooth. Datele (numărul de paşi efectuaţi, de calorii arse, ciclurile somn/veghe) vor fi stocate online pe un server. În plus, utilizatorii îşi vor putea stabili obiective (distanţa zilnică de mers, energia consumată, etc.) care, dacă sunt atinse, le dau dreptul la mici cadouri. 

Abonamentul de 490 yeni (3,75 euro) pe lună va fi însoţit de un serviciu permanent de sfaturi medicale telefonice. Se vor adăuga şi alte accesorii pentru a îmbunătăţi verificarea stării de sănătate, a anunţat Softbank, care a prezentat în acelaşi timp şi un nou smartphone ‘simplu’, destinat vârstnicilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: