Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In judet se fura pe banda rulanta

Sigla Informatia Zilei
Politistii de investigatii criminale, de siguranta publica si cei din cadrul Sectiilor de Politie Rurala au depistat, in urma anchetelor efectuate, mai multe persoane suspectate de sustragere de bunuri, pe numele lor intocmindu-se dosare penale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Politistii de investigatii criminale, de siguranta publica si cei din cadrul Sectiilor de Politie Rurala au depistat, in urma anchetelor efectuate, mai multe persoane suspectate de sustragere de bunuri, pe numele lor intocmindu-se dosare penale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.

Unul dintre suspectii anchetati in aceste cauze a fost retinut pentru 24 de ore in Arestul Inspectoratului, de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale. Din probele administrate in aceasta cauza a rezultat ca suspectul, Vasile N., de 22 de ani, din Satu Mare, a sustras dintr-un garaj un motocultor si o motopompa in valoare de 2.700 lei, prejudiciu recuperat aproape integral de politisti.

Si politistii Sectiei 1 Valea Vinului Politie Rurala au depistat sapte persoane suspectate de sustragerea de bunuri in scopul valorificarii acestora la punctele de colectare a fierului vechi. Trei tineri din Hrip, Florin V., de 22 de ani, Ioan R., de 18 ani si minorul S.I., de 17 ani, au sustras componente ale unor utilaje agricole, insa fiind depistati in scurt timp, piesele au putut fi recuperate.

Politistii au stabilit ca minorul de 17 ani a mai participat alaturi de alti patru suspecti, domiciliati in aceeasi localitate – Calin C., de 22 de ani, Jeno B., de 26 de ani, Iosif S., de 38 de ani si Sorin V., de 22 de ani – si la comiterea altei infractiuni de furt, de aceasta data din gradina unui consatean. Barbatii au furat tevi metalice, in greutate de 450 kg, intentionand sa valorifice bunurile sa sa obtina astfel sume de bani.

Pe numele celor sapte politistii au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.

Si politistii din cadrul Sectiei 8 Gherta Mica efectueaza cercetari fata de un minor de 16 ani, din Batarci, care impreuna cu alti doi tineri, de 19 si 20 de ani, din aceeasi localitate, au comis un furt din locuinta.

Proprietarul casei, un barbat de 33 de ani, din aceeasi localitate, a sesizat in cursul diminetii de joi Politia, reclamand ca persoane necunoscute i-au sustras din locuinta bunuri in valoare de 12.000 lei. In cursul aceleiasi zile, in decurs de cateva ore de la sesizarea furtului, politistii rurali i-au identificat pe principalii suspecti, Ioan D., de 20 de ani, Petre T., de 19 ani si minorul C.N., de 16 ani, stabilind ca acestia au patruns in locuinta prin dislocarea tiglelor de pe acoperisul casei.

Pe numele celor trei tineri a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat, suspectii fiind cercetati in stare de libertate.

Tot joi, un satmarean de 40 de ani a fost surprins de agentii de paza ai unui supermarket din municipiu, sustragand doua parfumuri, astfel incat a fost sesizata Politia. Pe numele lui Stefan G. politistii de siguranta publica au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru furt calificat.

Un alt barbat de 39 de ani, ce intentiona sa sustraga bunuri dintr-o locuinta din Ardud, a fost susprins de proprietara, o femeie de 74 de ani, care a sesizat de indata Politia. Suspectul, Josef K., ce a patruns in locuinta profitand de faptul ca usa de acces ramasese deschisa, este cercetat de politistii de siguranta publica pentru comiterea infractiunii de tentativa la furt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hoţii le dau bătăi de cap poliţiştilor de la sate

Sătmărenii fură orice de la fier vechi la paie, fân, alimente, bani şi alte produse. Poliţiştii rurali, sesizaţi cu privire la sustragerea de bunuri din gospodării ori unităţi publice, au depistat marţi patru persoane suspectate de comiterea unor asemenea infracţiuni.