Image 1
Image 2
Acasa

ANUL UNIVERSITAR 2024-2025

Încep înscrierile la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” pentru anul universitar 2024-2025

Încep înscrierile la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” pentru anul universitar 2024-2025
Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București a deschis înscrierile pentru anul universitar 2024-2025, oferind o oportunitate unică pentru viitorii studenți interesați de o carieră în domeniul militar, cu specializări precum Intendență.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București a deschis oficial porțile pentru viitorii studenți ai anului universitar 2024-2025. Cunoscută pentru tradiția și excelența în formarea liderilor militari, instituția invită candidații interesați să se înscrie pentru a deveni parte a prestigioasei comunități.

 

 

Facultatea de Comandă și Stat Major – Științe Militare, Informații și Ordine Publică, se remarcă prin programul său riguros și complex, destinat formării ofițerilor la cele mai înalte standarde profesionale. Acest program este dedicat celor care aspiră să contribuie la apărarea și securitatea națională, oferind competențe avansate în domeniul militar, strategic și de intelligence.

 

 

Pentru anul academic 2024-2025, specializarea militară Intendență deschide un număr limitat de locuri, 5 pentru bărbați și femei, marcând o oportunitate unică pentru candidații care doresc să urmeze o carieră în logistica militară și managementul resurselor.

 

 

 

Procedura de Admitere:

Candidații sunt invitați să completeze cererea de înscriere și să se pregătească pentru concursul de admitere care va evalua competențele și aptitudinile necesare pentru succesul în domeniul apărării. Documentele necesare includ, printre altele, modelul acordului pentru eliberarea cazierului judiciar, subliniind angajamentul universității către integritate și disciplină.

Regulamentul de organizare și desfășurare a admiterii la studii universitare de licență a fost detaliat publicat, asigurând transparența procesului și oferind candidaților toate informațiile necesare pentru a naviga cu succes procedurile de selecție.

 

 

 

Angajamentul UNAp:

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” este dedicată dezvoltării viitorilor lideri capabili să facă față provocărilor securității naționale și internaționale. Prin programul său de studii, instituția își propune să cultive competențe critice, leadership și o înțelegere profundă a dinamicilor globale în domeniul apărării.

Această oportunitate de studiu se adresează nu doar celor cu aspirații militare, ci și tinerilor dornici să contribuie la politici de apărare și strategii la nivel național și internațional, oferind o platformă solidă pentru dezvoltarea unei cariere remarcabile.

 

 

 

Pentru mai multe informații:

Candidații interesați sunt încurajați să viziteze site-ul oficial al Universității Naționale de Apărare „Carol I” pentru detalii suplimentare despre programul de admitere, cerințele de aplicare și informații despre curriculumul universitar. Echipa de admitere este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi asistență în procesul de înscriere.

 

 

Cu un istoric bogat în formarea liderilor militari și civili, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” continuă să fie o alegere de top pentru cei care își doresc să excelleze în domeniul apărării și securității naționale.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with