Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Incident terorist în desfășurare în Moscova: 40 de persoane decedate și 100 de ostatici într-un centru comercial

Incident terorist în desfășurare în Moscova: 40 de persoane decedate și 100 de ostatici într-un centru comercial
Situația, care se desfășoară în acest moment, a atras atenția la cel mai înalt nivel, președintele Vladimir Putin fiind informat imediat despre evoluția asaltului terorist.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un centru comercial din Moscova este, în această seară, scena unui atac terorist alarmant, cu cel puțin 40 de persoane pierzându-și viața și peste 100 fiind reținute ca ostatici. Identitatea grupului de atacatori rămâne încă neclară. Forțele speciale antiterorism înconjoară în prezent locația, însă accesul în interiorul mall-ului este blocat de către atacatori.

Situația, care se desfășoară în acest moment, a atras atenția la cel mai înalt nivel, președintele Vladimir Putin fiind informat imediat despre evoluția asaltului terorist. Se suspectează o posibilă colaborare între teroriști și personalul de securitate al centrului comercial. Autoritățile sunt în stare de alertă maximă, încercând să controleze criza și să elibereze ostaticii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Percheziţii la mai multe bijuterii din Satu Mare

Peste 200 de percheziţii sunt în derurare pe teritoriul Românie, inclusiv în judeţul Satu Mare. Acţiunea vizează destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea de infracţiuni de contrabandă cu aur.