Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Înfrângere în ultimul meci al campionatului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – CSM Oradea 32-34 (18-18), la handbal masculin

handbalHandbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat vineri ultimul meci din sezonul 2015-2016 al Diviziei A, Seria B. Sătmărenii lui Nicolae Istrate au primit vizita echipei CSM Oradea. Un meci mai multe pregătire deoarece ambele echipe erau calificate la turneul de baraj, înaintea partidei din etapa a 26-a.

Revenind la meciul disputat vineri în Sala LPS “Ecaterina Both”, acesta a fost unul echilibrat, dar pe care sătmărenii l-au pierdut, și astfel că au terminat pe locul 3 campionatul. Prima repriză s-a terminat la egalitate, scor 18-18, iar a doua parte s-a desfășurat la fel, sub semnul echilibrului. Orădenii s-au impus cu 34-32. Au marcat pentru CSM Satu Mare: Rogoz 8, Olah 8, Morar 4, Mureșan 4, Mateș 3, Varga 2, Alisie 1, Ungar 1, Olar 1.

Acum, la capătul sezonului, primul loc, adică CSM Făgăraș, promovează în Liga Națională, iar echipele clasate pe următoarele două locuri din cele două serii, care au și drept de participare, vor suține jocuri de baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Națioanală. Turneul de baraj este programat în perioada 25-29 mai la Brașov. Dar cu echipele participante și programul turneului vom reveni zilele următoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns