Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Înfrângere pe terenul campioanei, la Sfântu Gheorghe

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

baschetCu probleme de efectiv, secția de baschet de la CSM Satu Mare a jucat sâmbătă în deplasare pe terenul campioanei en-titre, la Sepsi Sfântu Gheorghe. Din păcate, sătmărencele au fost învinse, au fost controlate tot meciul.

Portughezul Jose Araujo a început meciul cu o singură româncă pe parchet, cu sătmăreanca Andrea Olah, alături de Kristina Baltic, Morgan Batey, Matea Tavic și Khadijah Whittington. Eniko Laza a rămas acasă, cu temperatură mare, Chastity Reed nu a prins nicio secundă, accidentată fiind, iar Adina Pop a evoluat puține minute, asta pentru că vineri seară a avut probleme de stomac.

Sepsi a condus pe tot parcursul meciului, și-a adjudecat primul sfert, sătmărencele câștigând doar sfertul al doilea, însă la limită. Parcă pregătirea fizică a cedat, iar gazdele au controlat repriza a doua. Asta pentru că Sepsi a marcat 36 de puncte, iar CSM Satu Mare doar 15. Iar fetele noastre au suferit a doua înfrângere din sezon, în etapa a treia. Sepsi – CSM s-a terminat: 79-52 (24-17, 19-20, 18-11, 18-4).

Au marcat:
Sepsi: Marshall 25, Stoenescu 13, Jeffery 11, Părău 10, Pfirman 10, Harris 6, Kilin 4.
CSM: Whittington 16, Batey 10, Tavic 10, Ferenczi 7, Baltic 3, Olah 3, Pop 3.

Rezultate din etapa a 3-a:
• “U” Cluj-Napoca – Phoenix Galaţi 74-70
• Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare 79-52
• Olimpia Braşov – ICIM Arad 73-70
• CSBT Alexandria – CSM Târgovişte (26 octombrie)
• Poli Iaşi – Sirius Târgu Mureş (18 noiembrie)

Etapa 4: CSM Satu Mare – CSBT Alexandria, Phoenix Galați – CSM Târgoviște, ICIM Arad – Poli Iași, Univ. Cluj-Napoca – Olimpia Brașov, Sirius Târgu Mureș – Sepsi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Echipele nu au nici o vina. Nu se pot antrena in conditii normale. In sala cand ploua e bazin de innot si in ultimul timp a tot plouat. Cel mai usor este sa dai vina pe cei ce muncesc in aceste conditii, sa nu mai vorbim ca baschetul nu si-a primit salariile ( poate doar acum inainte de acest meci). Fogel este de toata jena, in loc sa ajute echipele baga bete in roata acolo unde nu-i convine ca cineva i-l mai trage de maneca. Domnule primar ar trebui sa-i dati fiola inainte de a se prezenta in fata sportivilor. Foarte frumoasa imagine face clubului cand se prezinta inainte de meciuri abia tinanduse pe picioare. Toata tara rade de noi!

  2. mai primarasule nu vezi ca nu ai terminat podul si tu dai bani cu nemiluita din banii publici sa se distreze cu sectiile lui de la C.S.M. lui fogel! as vrea sa particip si eu la sfirsit de an la o analiza a sportului satmarean sa vad cum justificati banii publici cheltuiti! ai fost ales sa faci ceva pt. satmar nu sa arunci banii pe ,,somes” pt. placeriile lui fogel! sper sa se sesizeze D.N.A-ul sa va opreasca la timp pina nu tocati tot bugetul pt. placeriile voastre!

  3. ce se intampla cu C.S.M-ul baschetul nu-i pregatit fizic, handbalul la fel cad la sfarsit astia nu fac antrenamente se intalnesc numai la meciuri m-am saturat sa citesc ca au cazut fizic! rezultate zero la handbal 8 infrangeri consecutive nimeni nu ia nici o masura? baschet 2 infrangeri dupa ce am adus vreo 4 straine si antrenor strain!

Lasă un răspuns