Image 1
Image 2
Acasa

LANSARE DE CARTE

”Istoria prozei fantastice românești”

Joi, 11 ianuarie, de la ora 14.00, în Sala de conferințe de la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, se organizează lansarea volumului „Istoria prozei fantastice românești”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lucrarea aparține istoricului literar, eseist, critic literar prof.univ. dr. Gheorghe Glodeanu și a apărut la Editura Școala ardeleană, Cluj-Napoca, 2023.

Despre carte și autor vor lua cuvântul: prof. dr. Delia Muntean, lector dr. Raluca Giurgiulescu, Gheorghe Pârja, redactor șef „Nord Literar”.

Moderator: dr. Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.

Cei intersați sunt așteptați să ia parte la eveniment.

V. Gherman

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Persoane reținute pentru trafic de droguri

JUDEȚUL SATU MARE

Persoane reținute pentru trafic de droguri

La data de 14 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

HOTĂRÂRE DE GUVERN

Ordonanța cu comasarea alegerilor, adoptată

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că în şedinţa extraordinară de vineri, 8 martie, a Executivului a fost adoptată ordonanţa de urgenţă care declanşează procesul de organizare simultană a alegerilor locale şi pentru Parlamentul European, în data de 9 iunie.