Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Joi a avut loc deschiderea oficiala a Expo “Fabricat in Satu Mare – 2012”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
oficialitatile judetene si locale participante la deschiderea oficiala a expozitiei
oficialitatile judetene si locale participante la deschiderea oficiala a expozitiei

Vineri de la ora 17 iar sambata de la ora 18, au loc trei editii de Parada a modei    

Asociatia Economica Germano-Romana (AERG) – Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein (DRW) Satu Mare, in perteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor (ACM) si cu Grand Mall – in sediul caruia au loc manifestarile expozitionale si paradele de moda -, cu sustinerea Primariei municipiului resedinta de judet, organizeaza in perioada 17 – 19 mai, editia a III-a a manifestarilor reunite sub numele de “Expo Fabricat in Satu Mare – 2012”.

 

 In premiera, in aceasta editie se lanseaza Centrul de excelenta in confectii-tricotaje. Centrul de excelenta inseamna ca se organizeaza trei serii de parade ale modei (denumite maratoon fashion) in cadrul carora 10 firme de textile-tricotaje din judet si tineri designeri, isi vor prezenta, cu ajutorul a 50 de manechine, cele mai noi colectii.

Parlamentari satmamereni prezenti la momentul inagural au fost senatorul Günthner Tiberiu (UDMR) si deputatii Viorel Buda (PNL), Ioan Holdis (PDL) si Erdei D. Istvan (UDMR).

vizotatori la expo "Fabricat in Satu Mare - 2012" dupa momentul deschiderii oficiale
vizotatori la expo "Fabricat in Satu Mare - 2012" dupa momentul deschiderii oficiale

Consiliul Judetean a fost reprezentat de Csehi Arpad si Adrian :tef, prefectura de dr. Eugeniu Avram si subprefectul Cristian Sasu, iar Primaria Satu Mare de primarul Ilyes Iuliu si de viceprimarul Adrian Albu.
La deschidere au mai participat si dr. Dorel Coica, cel care candideaza pentru Primaria Satu Mare, oameni politici, patroni si directori de firme si vizitatori.

Puteti citi continuarea in editia tiparita de vineri, 18 mai, disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns