Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kangoo jumps, un mod distractiv pentru slăbire şi tonifiere

Pentru a avea un fizic de invidiat obtinut intr-un mod doistractiv practicati Kangoo Jumps
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pentru a avea un fizic de invidiat obtinut intr-un mod distractiv practicati Kangoo Jumps
Pentru a avea un fizic de invidiat obtinut intr-un mod distractiv practicati Kangoo Jumps

Kangoo jumps este un sport prin care se pot arde foarte multe calorii pe şedinţă, lucru care duce la o slăbire rapidă.

Sportul presupune saltul specific cangurilor, de unde vine şi denumirea, cu ajutorul unor ghete speciale de sport dotate cu arcuri de plastic.
Cu ajutorul acestor ghete speciale se execută mişcări care se aseamănă cu cele specifice aerobicului, cu diferenţa majoră că sunt însoţite de sărituri care le amplifică efectul.
Așadar, kangoo jumps nu poate fi considerată o forma de sine stătătoare de aerobic, deoarece nu face altceva decât să transpună toate exerciţiile specifice aerobicului clasic pe nişte ghete cu arcuri elastice, sporind doza de amuzament şi eficacitate şi eliminând eventuala plictiseală apărută după nenumărate ore petrecute în sala de aerobic de-a lungul anilor.
Kangoo jumps se poate practica şi la Satu Mare, în cea mai modernă sală de fitness, Grand Fitness Satu Mare de pe strada Iuliu Maniu.
Aici doritoarele şi doritorii vor putea practica acest sport sub atenta îndrumare a unei profesioniste, Adela Vass.

“Kangoo se adresează oricui doreşte să facă mişcare, domni, doamne, domnişoare, care doresc să slăbească. Kangoo ajută foarte mult la slăbit, însă mai puţin la tonifiere, de aceea noi combină antrenamentul de kangoo cu antrenamente de tonifiere pentru a obţine efectul dorit. Este un antrenament cardio, în cadrul unei şedinţe fiind posibil să se ardă chiar şi 800 de calorii. Se folosesc ghete speciale cu arcuri care atenuează impactul cu solul şi care protejează încheieturile”, a spus Adela Vass, instructor de kangoo.
Prin antrenamentul de kangoo se lucrează toţi muşchii, dar mai ales cei abdominali şi fesierii, iar rezultatele pot fi vizibile după un timp relativ scurt de kangoo.
Datorită ghetelor special concepute se reduc leziunile din zona gleznelor, coloanei sau a şoldurilor, motiv pentru care acest tip de antrenament este recomandat şi în gimnastica recuperatorie, kangoo fiind folosit de sportivi care au suferit accidentări, sau de pacienţi care trebuie să se recupereze în urma unui accident.
Programul este luni, miercuri şi joi de la ora 20, iar la sală se pot închiria ghetele speciale pentru 5 lei/şedinţă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns