Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Karateka de la CS Zanshin au urcat de șase ori pe podium la Cupa României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De patru ori pe prima treaptă

Sportivii de la CS Zanshin la Cupa Romaniei
Sportivii de la CS Zanshin la Cupa Romaniei

După rezultatele spectaculoase de la Campionatul Mondial de Karate, de unde s-au întorscu o salbă de medalii, sportivii de la  Zanshin Satu Mare au participat la Cupa României de Karate WKC de la Pitești.

Karateka sătmăreni s-au numărat printre protagoniștii competiției și au dominat concursul la categoriile de 13-14 ani și cadeți 15-17 ani. Astfel, sătmărenii au reușit să câștige șase medalii din care patru de aur. Protagonistul sportivilor del Zanshin a fost Tinca Răzvan, cel a care a cucerit 3 medalii de aur, una concursul individual și două pe echipe.
* Locul 1: Tinca Răzvan –  cadeți/kumite 15-17 ani, 65 kg, Tinca Răzvan, Pașca Daniel, Szabo Zsolt  –  cadeți/kumite Shobu Sambon, Răzvan Tinca, Pașca Daniel, Szabo Zsolt  – kumite echipe rotativ, Voica Vlad, Rîșnoveanu Alin, Filip Răzvan – kumite echipe rotativ, 13-14 ani.
* Locul 2: Pașca Daniel –  cadeți kumite, 15-17 ani -70 kg
* Locul 3: Voica Vlad  – kumite 13-14 ani.
* Locul 4: Vajda Eniko, din Viile Satu Mare –  kumite 11-12 ani, sportiv de numai 6 ani, aflat la prima competiție de anvengură.
Pe aceasta cale, echipa de antrenori a clubului  formata din Florin Curileac, Delia Crișan, Nicolae Kovacs, Igor Bălăcescu și Florin Mihali mulțumește  sponsorilor generoși: Austria Invest, Tehnoclima, GDO Mov, Crișeni, Ave Impex, Lohan, SMS România, Arhicraft, grupului de firme Folda, primăriilor din Satu Mare și Negrești Oaș. Alături de colectivul de antrenori, toți aceștia au contribuit la succesul sportivilor de la CS Zanshin prin efortul lor comun depus în asigurarea condițiilor de antrenament și de participarea la competiția de la Pitești.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Excursie pentru suporteri la Arad

Asculta acest articol Conducerea CSM-ului sătmărean organizează luni o excursie pentru suporterii care vor să vizioneze în direct partida dintre

Halep a urcat 20 de locuri

Asculta acest articol După prestația foarte bună obținută de românca Simona Halep la turneul de la Roma, unde a ajuns