Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPORTIVI SĂTMĂRENI

Karateka de la CSM Olimpia au cucerit trei medalii de aur la Campionatele Naționale WKF

Karateka de la CSM Olimpia au cucerit trei medalii de aur la Campionatele Naționale WKF
În organizarea Federației Române de Karate WUKF, la Brașov au avut loc la finele săptămânii trecute Campionatele Naționale de Karate WUKF.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Competiția s-a bucurat de o largă participarea iar printre sportivii care s-au remarcat în mod desoebit pe tatami s-au aflat și cei de la CSM Olimpia Satu Mare care s-au întors acasă cu 4 medalii din care trei au fost de acordate pentru câștigarea titlului de campion național al României.

 

Vancsa Daiana, una dintre sportive de mare valoarea în lumea artelor marțiale și-a dovedit încă odată calitățile și  și-a trecut în palmares un nou titlu de campioană națională.
Daiana cucerit medalia de aur la la proba kumite seniori 21–35 ani, categoria -55 kg.

 

Rezultatele excelente, calitățile dovedite în această probă i-au determinat pe oficialii Federației să o nominalizeze pe Daiana pentru participarea, cu lotul României, la  Campionatul Mondial de Karate care va avea loc în Mexic, în intervalul 10-14 iulie. Pregătirile pentru această competiție au început deja iar sportiva de la CSM Olimpia efectuează un stagiu de pregătire alături de ceilalți sportivi din lotul national.

Un alt sportive sătmărean care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la competiția de la Brșov este David Lupșica. Elevul antrenorului Florin Curileac, a cucerit el titlul de campion national la categoria stilul kumite 13 ani, +65 kg.

 

Apoi, Igor Bălăcescu a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria kumite +36 ani. În plus, Igor Bălăcescu a cucerit și medalia de bronz în proba de kata, +36 ani.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Cantonament de vară pentru karateka de la CS Bushido

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns