Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Karola Pandi, Mihaela Faur și Cristian Șereș la Balcaniada de judo

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Trei sportivi sătmăreni, toți trei de la Clubul Sportiv Unio, vor participa în acest weekend la Campionatele Balcanice de judo, la categoriile de vârstă “under 20” şi “under 17”. Gazda competiției va fi orașul Turnu Severin, iar cei trei sătmăreni care vor fi prezenți pe tatami sunt Karola Pandi (70 kg), Cristian Șereș (66 kg) la U 20, respectiv Mihaela Faur (70 kg) la U 17.

Având în vedere palmaresul celor trei sportivi, de mai multe ori medaliați la Campionatele Naționale sau Cupa României, sau chiar la Campionatele Balcanice, Karola Pandi și Cristian Șereș fiind medaliați cu aur la ediția din 2010, la U 17, iar Mihaela Faur cu argint la U 15, suntem siguri că elevii reputatului antrenor Mihaly Terely se vor întoarce acasă cu alte medalii prețioase.

Alți trei sătmăreni vor fi pezenți în sala în care va avea loc competiția. Pe antrenorul Mihaly Terely l-am menționat deja, ceilalți doi fiind Ramona Igna, care va intra pe tatami în calitate de arbitru, și Lucian Șereș, președintele AJ de Judo, conducătorul delegației sătmărene.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns