Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACȚIUNI

La Stâna s-a dat start sezonului de tăiat ilegal de arbori

Marți, 28 noiembrie 2023, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug și Poliției Ardud au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…persoane necunoscute ar desfășura activități ilegale de tăiere a unor arbori, într-o pădure situată în proximitatea localității Stâna.

 

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un tânăr de 23 de ani, care ar fi tăiat material lemnos și l-ar fi transportat cu un autoturism.

 

Totodată, polițiștii au ridicat și confiscat două unelte electrice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori.

 

Șoferi amendați

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 28 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 13.000 de lei.

 

CITEȘTE ȘI:

Florin Cîțu, dat pe mâna procurorilor DNA

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns