Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPANIE PSD

Lansarea candidaturii doamnei Ligia Diana Duțescu la Primăria Pișcolt

Lansarea candidaturii doamnei Ligia  Diana Duțescu la Primăria Pișcolt
“Alături de doamna Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și echipa de campanie am participat la lansarea candidaturii colegei noastre, Ligia Diana Duțescu, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. pentru funcția de primar al comunei Pișcolt. Ligia Diana Duțescu are o viziune clară asupra nevoilor comunității și un plan solid de acțiune pentru a rezolva problemele cu care se confruntă locuitorii din Pișcolt.

 

Cu experiența sa și cu sprijinul nostru, suntem convinși că va reuși să aducă progres și bunăstare în această frumoasă comună. Vă invităm să vă alăturați nouă în această campanie electorală și să susțineți candidatura Ligiei Diana Duțescu pentru funcția de primar al comunei Pișcolt. Împreună putem face diferența și să construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii comunei. Votați cu încredere pentru progres și dezvoltare!”, transmite Mircea Govor, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT -P.S.D. Organizația Județeană Satu Mare. Executat de SC Solpress SRL. COD mandatar financiar coordonator 21240002.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns