Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Leonard Doroftei, dus cu mandat la ÎCCJ pentru audieri în Gala Bute

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a fost adus cu mandat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat ca martor în dosarul “Gala Bute”, judecătorii luând această decizie după ce Doroftei a fost citat de două ori şi nu s-a prezentat.

“Nu eu am organizat Gala Bute. Am fost în calitate de martor. Din păcate, nu am ce să spun prea mult. Oricine poate organiza o galală atâta timp cât plăteşte taxele aferente Federaţiei Române de Box. Nu am constatat nereguli după ce am ajuns preşedinte. Nu am participat la negocieri, nu am participat la discuţii. Nu am fost implicat în cheltuieli. A fost altceva, cu un ring de box care acum e casat. Federaţia nu poate organiza o gală de box profesionist. Dar federaţia este forul suprem al boxului şi trebuie plătite nişte taxe aferente. Federaţia Română de Box nu a organizat gala de box. Toata lumea care plăteşte licenţa are voie să organizeze o gală de box”, a declarat Leonard Doroftei după audiere.

“Nu am mai avut niciodată escortă. Nu ştiu despre ce este vorba, acum am primit citaţia”, a declarat Leonard Doroftei când a ajuns la sediul instanţei supreme, srie Mediafax.

Elena Udrea nu consideră relevantă declaraţia lui Leonard Doroftei în ceea ce o priveşte. Acelaşi lucru îl susţine şi Rudel Obreja.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns