Image 1
Image 2

ANIVERSARE

Liderul de sindicat Vasile Dârle împlinește 64 de ani

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vasile Dârle este membru marcant al mișcării sindicale din 1990, de peste 30 de ani. Este președintele Sindicatului Asistenților Personali, Maternali și Sociali din județul Satu Mare, secretar al Sindicatului “Samus” din S.C. Electrolux S.A. dar și reprezentant al CNS Cartel ALFA, în Filiala Satu Mare.
La nivel de CNS Cartel ALFA este foarte apreciat ;i îndrăgit pentru implicarea dovedită de-a lungul timpului în lupta sindicală cum au fost grevele de la Electrolux, ultima în 2019.
În calitate de președinte al Sindicatului Asistenților Sociali, a militat și militează pentru drepturile reprezentanților acestei categorii socio-profesionale. Pe această linie a obținut câteva succese foarte importante în instanță, pe acțiuni vizând salarizarea.
În urmă cu câțiva ani a scos un album de muzică populară, care este unul dintre hobby-urile sale.
Îi place să socializeze și să se distreze și nu se zgârcește să împărtășească din vasta sa activitate sindicală celor mai tineri din domeniu. Este de asemenea colaborator constant al televiziunii Informația TV.
La ceas aniversar, acum când împlinește 64 de ani, îi dorim multă sănătate, putere de muncă, vise împlinite, alături de tradiționalul “La mulți ani!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with