Image 1
Image 2

LITORAL ROMÂNESC: Preţuri cu 20% mai mici în toate staţiunile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
În staţiunea Mamaia, preturile pentru cazare şi servirea mesei au scăzut considerabil
În staţiunea Mamaia, preturile pentru cazare şi servirea mesei au scăzut considerabil

Operatorii din turism speră ca vremea de pe litoralul românesc să rămână favorabilă cât mai mult timp, pentru a putea recupera din pierderile înregistrate la începutul verii. Tot în acelaşi sens, ei au micşorat preţurile practicate pentru cazări, şezlonguri dar şi tarifele pentru servirea mesei.

Românii, dar nu numai, se vor putea bucura de preţuri mult mai mici, în ultimele zile din august, pe litoralul românesc. Tarifele au scăzut, la modul general, cu 20%, mai ales pentru cazare.

Unii hotelieri şi-au propus să vină în întâmpinarea turiştilor cu preţuri atractive, sau chiar să includă în pachete nopţi în plus de cazare, deşi multe astfel de unităţi sunt deja ocupate, în procent foarte mare.

 

Cine doreşte confort sporit şi alege o cazare de 4 stele, va scoate din buzunar aproximativ 500 de lei, dacă este o cameră dublă, cu mic dejun inclus, şi alege staţiunea Neptun-Olimp sau Eforie Nord. Culmea este că în Mamaia se găsesc camere disponibile la 350 de lei, deci mult mai ieftin, în pofida renumelui pe care staţiunea şi l-a făcut, de-a lungul anilor.

 

Tot în staţiunea Neptun-Olimp se găsesc cazări la 156 de lei, fiind vorba despre cazare la o unitate de două stele. Şi preţurile la şezlonguri sunt reduse în această perioadă, acestea costând 30 de lei pe zi. Cert este şi că vremea este numai bună pentru plajă, iar apa mării este perfectă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with