Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locatarii locuintelor de necesitate de pe Ostrovului ce nu si-au platit chiria vor fi evacuati

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marti, pentru solutionarea unor probleme curente privind buna administrare a imobilului de locuinte de necesitate de pe strada Ostrovului din blocul CD 2, la Primarie a avut loc o sedinta de lucru.

 

Au participat alaturi de viceprimarul Gabor Kereskenyi, directoarea Serviciului Public de Asistenta Sociala, Doina Vasut, Florian Gazdac – directorul Politiei Locale, Ionel Torja – reprezentantul Directiei de Evidenta a Persoanelor si reprezentantul Apaserv, Ioan Leitner.
Dupa discutiile purtate, cei prezenti au decis ca locatarii ce nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, adica nu si-au platit chiria, facturile la energia electrica pe care au consumat-o ori au avut un comportament neadecvat, sa nu mai aiba posibilitatea de a prelungi durata de valabilitate a contractelor de inchiriere. Acestia vor fi evacuati.

La polul opus sunt locatarii care au respectat clauzele contractuale. Acestia vor avea posibilitatea sa prelungeasca durata contractelor de necesitate cu sase luni. Contractele de inchiriere s-au incheiat in noiembrie anul trecut si expira la 30 aprilie 2012.
La intalnirea de lucru s-a mai discutat si despre durata de valabilitate a cartilor de identitate provizorii eliberate persoanelor din familiile ce locuiesc in blocul CD 2, reparatia canalizarii imobilului si reabilitarea acoperisului acelui bloc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns