Image 1
Image 2

LOCUL I

Locul 1 pentru Johanna Kurtinecz la Grand Prix-ul de la Budapesta

Un grup de tineri spadasini sătmăreni au concurat la Budapesta într-o etapă a circuitului internațional ”Olimpic Grand Prix” Un rezultat remarcabil a obținut pe planșele de la Budapesta...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… spadasina sătmăreană Johanna Kurtinecz care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în etapa a 3-a a circuitului la categoria U13, fete individual. La startul competiției au fost înscrise 107 de spadasine iar Johanna a concurat excelent și a înregistrat zece victorii la rând la această competiție.

 

Tot la Budapesta, la Cupa Vasas – Memorialul Kulcsár Győző, la categoria U13, sora mai mică a Johannei, Júlia s-a clasat pe locul 7, iar Denisa Crișan pe 8. Pentru Satu Mare au mai tras Maia Farcaș, Tankóczi Fruzsina Gertrúd și Mara Mateș.
Johanna, medaliată cu bronz în luna ianuarie a acestui an la Campionatele Naționale, este componentă de bază a lotului național de cadete al României. În această calitate, peste două săptămâni, Johanna va concura, în premieră, la Campionatul European cometișie care va avea loc în Italia, în orașul Napoli. În prealabil, spadasina de la LPS Satu Mare, va fi prezentă într-un cantonament, la Izvorani, alături de ceilalți doi sătmăreni, care vor concura la Campionatelela Europene, respectiv Ana Tomșa și Mézinger Márton.

 

Revenid la concursul de la Budapesta se cuvine să menționăm că s-a la categoria U13 individual băieți, Mézinger Máté a fost la o sigură tușă de podium. Sătmăreanul a învins pe tabloul de opt, cu 15–14 de Mihai Tahu (Quarto Timișoara) și în final s-a lasat pe locul 5. Tot la această categorie, școala sătmăreană a mai fost reprezentată de David Molnár, Rareș Farcaș, și Kovács-Kuruc András.
Antrenorii sportivilor sătmăreni sunt Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Szilagyi, Adrian Pop, Szabó Rudolf.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with