Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPIONAT DE DANS

Loga Dance la Campionatul Național de Dans Sportiv și Cupa Mureșului

Loga Dance la Campionatul Național  de Dans Sportiv și Cupa Mureșului
Zilele trecute, Loga Dance School a participat la Campionatul Național de Dans Sportiv, un eveniment de rang înalt organizat în Târgu Mureș. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La acest concurs s-au înscris în competiție peste 200 de perechi de dansatori. În paralel, în aceeași locație, a avut loc și Cupa Mureșului, un concurs național care a atras peste 150 de perechi de sportivi.

 

 

La Campionatul Național de Dans Sportiv dansatorii de la Loga Dance School au concurat în clasele: Hobby, D, Open Basic și Open, obținând un total impresionant de 10 medalii, câștigând 4 premii, dintre care 3 pe podium.
Astfel: Varga Andrei și Pușcaș Iulia, o pereche formată recent, de numai 3 luni, au dansat în categoria Open Standard (16-18 ani), clasându-se pe locul 9 din 34. Bagosi Zoltán și Illyés Dalma, pereche mixtă cu clubul Attitude din Cluj Napoca, au obținut locul 1 atât la categoria Open Standard Senior 2, cât și la Open Latino Senior 2. Fania Cezar și Fușle Ariana au obținut locul 3 la categoria Open Standard (6-9 ani) și locul 5 la categoria Open Latino (6-9 ani).

 

La Cupa Mureșului, sportivii au adăugat în palmares alte 6 medalii, dintre care 3 pe podium. Cristian Luca și Fania Sofia au obținut locul 1 la Open Basic Standard (12-15 ani) și locul 2 la Open Basic Latino; Smucz Cristian și Gheorghioi Ana Carina – locul 2 în clasa D (12-15 ani); Silaghi Luca și Mihai Lara – locul 6 în clasa D (12-15 ani); Bécsi Balazs și Nagy Dorottya – locul 4 în clasa Hobby (12-15 ani), iar Hendre Paul și Voinescu Maya – locul 6 în clasa Hobby (12-15 ani).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns