Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lorand Samel a luat bronzul la Cupa Romaniei la judo

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Participant la Cupa Romaniei la judo seniori, la Miercurea Ciuc, satmareanul Loran Samel, legitimat la CS Unio, a cucerit medalia de bronz la categoria 100 kg. Judoka satmarean a castigat primele doua meciuri disputate, l-a pierdut pe cel de intrare in finala si, pentru medalia de bronz, a invins un sportiv din Pitesti.

Sportivul satmaream, elev a lui Mihaly Terely, nu s-a mai intors acasa de la Miercurea Ciuc pentru ca a plecat la Pitesti acolo unde va efectua un stagiu de pregatire cu lotul national de seniori al Romaniei. Ceilalti doi judoka satmareni prezenti la competitia de la Miercurea Ciuc, Cristian Seres si Mihaela Faur nu au intrat in lupta pentru medalii. Dar, avand in vedere ca sunt inca foarte tineri, aflati la varsta junioratului, drumul lor este deschis. Cei trei sportivi trebuiau sa ia startul si in Campionatul National de “ne waza” (lupta la sol). Dar, avand in vedere ora tarzie la care s-au incheiat meciurile de la Cupa Romaniei, sambata la 23.00, oboseala acumulata, ora de incepere a competitiei de duminica (9.00), antrenorul Terely a decis ca elevii lui sa nu i-a startul in aceasta competitiei si sa se intoarca acasa.

Altfel, tot la judo, dar la Baia Mare, a avut loc una din etapele de zona ale Campionatului National pentru copii, under 11, 13 si 15. Sportivii satmareni, toti de la CS Unio, insotiti deantrenoarea Doina Czerlau, au inregistrat rezultate foarte bune, 12 dintre ei urcand pe podium si reusind astfel sa se califice la etapa finala.
* Under 11: Sergiu Oprea 46 kg/locul 2, Stan Dominic 30 kg/loc 2, Takacs Tamas 34 kg/locul 3.
* Under 13: Jennifer Czerlau 48 kg/locul 1, Norbert Domuta 30 kg/locul 2, Takacs Atalanta 30 kg/locul 2, Varga Viktoria 29 kg/locul 3.
* Under 15: Czerlau Mercedes 52 kg/locul 1, Alex Groza 46 kg/locul 1, Florin Faur +66/locul 2, Ciprian Colder 60 kg/locul 2, Andras Kovacs 42 kg/locul 3.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns