Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PERFORMANȚE

Luca Valentin Mureșan, obține performanțe remarcabile în informatică și matematică

Luca Valentin Mureșan, obține performanțe remarcabile în informatică și matematică
Elevul Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Satu Mare,  Luca Valentin Mureșan, continuă să impresioneze prin performanțele sale deosebite în domeniul informaticii.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În perioada 24-28 mai 2024, la Orăștie, Luca a obținut o nouă realizare importantă, fiind selectat pentru al doilea an consecutiv în echipa României pentru competițiile internaționale la Informatică.

 

În cadrul Taberei de Pregătire și Selecție a Lotului Național Restrâns de Informatică al României, Luca a demonstrat încă o dată excelența sa, reușind să treacă, cu succes, ultimele probe de baraj și să se califice în echipa care va reprezenta România la competițiile internaționale în anul 2024. De asemenea, Luca Valentin Mureșan este multiplu medaliat internațional la informatică, consolidându-și poziția de top în rândul tinerilor informaticieni.

 

 

Pe lângă performanțele sale în informatică, Luca este și component al lotului restrâns al României la matematică, confirmându-și talentul și dedicarea în ambele domenii. Munca și pasiunea lui Luca, au dus la aceste rezultate de excepție. Succesul presupune pregătire, disciplină și multă muncă. Luca merge pe acest drum de când era în clasele primare, reușind să obțină multe medalii și premii, datorită pasiunii sale pentru informatică și matematică. Performanțele sale sunt rezultatul unor eforturi repetate, zi de zi. Prin implicarea activă a familiei și susținerea oferită de școală, Luca a reușit să își atingă potențialul maxim și să se afirme ca unul dintre cei mai talentați elevi din țară în domeniul informaticii și matematicii. Suntem mândri de realizările lui Luca Valentin Mureșan și îi urăm mult succes în competițiile internaționale viitoare! Suntem siguri că va reprezenta cu cinste România și va continua să obțină rezultate remarcabile! Felicitări, Luca Valentin Mureșan! România are nevoie de tineri talentați și dedicați! Felicitări, profesorilor coordonatori!

 

CITEȘTE ȘI:

Sătmăreanul Luca Mureșan, în Lotul Național de Matematică

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns