Image 1
Image 2

”Mascați fără pic de MINTE”!

Luptătorii SAS Maramureș i-au luat la șuturi în fund pe etnicii ucraineni care petrecerea Crăciunul la Rona de Sus

Incident efectiv strigător la cer petrecut luni seara pe drumul național 18 pe raza localității Rona de Sus. Etnicii ucraineni au sărbătorit Crăciunul și, conform tradiției, tinerii se maschează în diverse personale. Ei ies în grupuri pe străzile satului și colindă localnicii.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Supravegheați de un echipaj al Poliției din Rona de Sus tinerii ucraineni au ieșit la colindat în cete. La un moment dat prin zonă a trecut, având semnalele luminoase în funcțiune, o autospecială a Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Maramureș. Deranjați probabil de faptul că tinerii mascați nu s-au dat la o parte din fața autospecialei, șoferul acesteia a oprit.

 

Din spate au coborât trei luptători SAS mascați și au început să urle: ”Hai Valea măh. Valea. Plecați! Hai către căși! Plecați mă!” Unul dintre mascați a mers după un tânăr și i-a tras un picior în partea dorsală, de săracul etnic ucrainean ce sărbătorea Crăciunul a sărit în sus de durere.

 

Ce am putea spune noi despre această manifestare a forțelor de intervenție? Nu mare lucru: vorbă lungă, minte puțină la domnii mascați. Nu dorim să generalizăm. Departe de noi acest lucru. Totuși pentru ”una-două uscături” imaginea Serviciului de Acțiuni Speciale este terfelită. Din punctul nostru de vedere în acest caz, domniile lor nici nu aveau ce coborî din autospecială pentru că așa cum se vede pe imagini era un echipaj al Poliției Române prezent acolo pentru a-i supraveghea pe tinerii etnici ucraineni.

 

Ce spune Poliția Maramureș

 

”În urma imaginilor video, din data de 8 ianuarie a.c., realizate cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe rit vechi, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun” au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru www.vasiledale.ro.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with